Παραιτήθηκε ο CEO της Ashley Madison

Ο Noel Biderman, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Ashley Madison, παραιτήθηκε σήμερα μετά το πρόσφατο hack.

Η είδηση ​​έρχεται με τη μορφή μιας μικρής δήλωσης από τη μητρική εταιρεία της Ashley Madison,  Avid Life Media (ALM), η οποία προσθέτει ότι προς το παρόν η εταιρεία θα διευθύνεται από “υπάρχουσα ανώτερα στελέχη.”ASHLEY MADISON CEO

Όσο για τους λόγους για τους οποίους έγινε η αλλαγή, η ALM ανέφερε μόνο ότι έγινε προς το συμφέρον της εταιρείας και για να στηρίξει τα υπάρχοντα μέλη και τους εργαζομένους της.

Επανέλαβε επίσης ότι συνεργάζεται με τις Αρχές επιβολής του νόμου για τον εντοπισμό των που πραγματοποίησαν την επίθεση στην Ashley Madison.

Φυσικά μια τέτοια ή κάποια παρόμοια από την εταιρεία ήταν αναμενόμενη, αφού επιθυμεί να κερδίσει και πάλι την του κοινού της.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της ALM:

Από σήμερα, ο Noel Biderman, σε συνεννόηση με την εταιρεία, παραιτείται από το αξίωμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Avid Life Media και δεν ανήκει πλέον στην εταιρεία. Μέχρι το διορισμό κάποιου νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, η εταιρεία θα καθοδηγείται από την υφιστάμενη διευθυντική ομάδα.

Αυτή η αλλαγή έγινε για το καλύτερο συμφέρον της εταιρείας και μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να παρέχουμε υποστήριξη στα μέλη μας και τους αφοσιωμένους υπαλλήλους μας. Είμαστε σταθεροί στην δέσμευσή μας στην πελατειακή μας βάση.

Ενεργούμε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των μελών από τους εγκληματίες. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε σε μοναδικές πλατφόρμες μας σε όλο τον κόσμο για τα μέλη μας.

Συνεργαζόμαστε με διεθνείς αρχές επιβολής του νόμου, σε μια προσπάθεια να προσαχθούν οι υπεύθυνοι για την κλοπή των δεδομένων των μελών μας καθώς και των επιχειρηματικών μας πληροφοριών.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).