Samsung Gear S2 το νέο Smartwatch

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο έξυπνο ρολόι της, Gear S2, το οποίο φαίνεται να υιοθετεί μια νέα σχεδιαστική κατεύθυνση, δεδομένου ότι εγκαταλείπει την ψηφιακή . Εκτός από αυτή την προφανή , το Samsung Gear S2 διαθέτει επίσης κουμπιά στο πλάι για το τις λειτουργίες  Home και Πίσω.Gear S2

Το νέο έρχεται με μια περιστρεφόμενη στεφάνη γύρω από την οθόνη του, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν χειριστήριο. Καλή ιδέα.

Θα υπάρξουν διακριτά σχέδια: το Gear S2 και το S2 Classic.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, η τελευταία έκδοση θα μοιάζει με το διαχρονικό στυλ που γνωρίζουμε, ενώ η πρώτη θα φαίνεται λίγο πιο σύγχρονη. Με την ευκαιρία, και τα δύο μοντέλα είναι πιστοποιημένα με IP68, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη.

Η οθόνη 1,2 έχει ανάλυση 360×360 και προσφέρει ευκρίνεια 302 ΡΡΙ. Το νέο smartwatch θα τρέχει με το Tizen της Samsung.

Το νέο ρολόι διαθέτει επίσης κυτταρική συνδεσιμότητα η οποία είναι προσβάσιμη μέσω μιας e-SIM (ναι, μπορούν να πραγματοποιηθούν φωνητικές κλήσεις).

Το Gear S2 υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία NFC, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα είναι δυνατές οι πληρωμές ή η έκδοση εισιτηρίων για παράδειγμα.

Η Samsung ισχυρίζεται ότι η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει για “δύο με τρεις” μέρες, αλλά καλύτερα να περιμένουμε να το δούμε στην πράξη.

Η συσκευή τρέχει με ένα dual-core επεξεργαστή 1GHz, 512MB RAM και έχει 4GB αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση μουσικής στο ρολόι, όταν πάτε για τρέξιμο.  Να αναφέρουμε επίσης ότι διαθέτει ένα μόνιτορ καρδιακού ρυθμού.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).