Ο επερχόμενος Google Chrome 45 μειώνει δραστικά την χρήση RAM

Google Chrome 45: Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Google, παρά τις γνωστές (και άγνωστες) μεθόδους ς, αναπτύσσει εξαιρετικά προϊόντα. Το Gmail ας πούμε είναι μια από τις καλύτερες mail υπηρεσίες που κυκλοφορούν. Όμως σήμερα θα δούμε τι φέρνει η έκδοση 45 του Chrome.Google Chrome

Ο browser της Google, έχει ήδη ένα πολύ μεγάλο φανατικό κοινό, που το προτιμά για την απλότητα και τη δύναμή του. το μοναδικό ίσως αρνητικό του προγράμματος ς της Google, είναι η αλόγιστη χρήση μνήμης. Με τον επερχόμενο Chrοme 45, αυτό αλλάζει καθώς το αποκτάει χαρακτηριστικά για το πώς χρησιμοποιεί τους πόρους του υπολογιστή σας.

Έτσι οι αδρανείς καρτέλες, και οι σύνθετες Web εφαρμογές, θα αρχίσουν να εξοικονομούν μνήμη, με αποτέλεσμα σύμφωνα με την εταιρεία , να δούμε μέχρι και ένα 10% μείωση της χρήσης μνήμης, κατά μέσο όρο.

Όσον αφορά τις πολύπλοκες Web εφαρμογές όπως το Gmail η εταιρεία αναφέρει ότι θα δούμε μέχρι και 25% μείωση στην μνήμη που χρησιμοποιείται.

Η μείωση δε, στη χρήση του Flash με το χαρακτηριστικό αναστολής του Chrome, το οποίο σταματά το περιεχόμενο Flash σε μια ιστοσελίδα θα βοηθήσει την μπαταρία των κινητών συσκευών έως και 15% περισσότερο σε σύγκριση με τις παλαιότερες εκδόσεις.

Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες καρτέλες πιο συχνά από τους άλλες, το Chrοme θα τις κάνει Autoload κατά την επανεκκίνηση του. Ο Ryan Schoen, Product Manager της Google, αναφέρει: “οι καρτέλες που κοιτάζατε πρόσφατα θα επανέρχονται, έτσι θα μπορείτε να δείτε τις πιο σημαντικές καρτέλες σας γρηγορότερα.”

Επιπλέον, το Chrοme θα παρακολουθεί πλέον τους διαθέσιμους πόρους. Αν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει πόρους ο Chrome θα διακόπτει την δραστηριότητα των καρτελών που δεν χρησιμοποιούνται.

Δείτε το συγκριτικό

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).