Microsoft: Δωρεάν μαθήματα ανάπτυξης εφαρμογών των Windows 10

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μαθήματα ανάπτυξης εφαρμογών των για απολύτως αρχάριους. Όλα τα μαθήματα διατίθενται μέσου του της εταιρείας.c Microsoft

Τα συγκεκριμένα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για προγραμματιστές με πολύ μικρή εμπειρία προγραμματισμού, ενώ είναι και για απολύτως αρχάριους, στις βασικές έννοιες της C# που απαιτούνται σύμφωνα με τη Microsoft.

Η εταιρία διαθέτει δωρεάν το μάθημα C# for Absolute Beginners, ειδικά για τους χρήστες που δεν έχουν καμία εμπειρία προγραμματισμού στη C#.

Τα 80 μαθήματα του προγράμματος εκμάθησης ανάπτυξης των Windows 10 θα διδάξουν τους χρήστες τη διαδικασία δημιουργίας εφαρμογών για την πλατφόρμα των Universal apps για τα Windows 10 με τα βασικά, όπως το XAML. Κατά τη των μαθημάτων θα είστε σε θέση να αναπτύξετε αρκετές νέες εφαρμογές για Windows.

Για όσους δεν γνωρίζουν τα Universal apps τρέχουν σε όλες τις συσκευές που λειτουργούν ή υποστηρίζουν τα Windows 10 όπως υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, tablets, αλλά και το Xbox της Microsoft ή το HoloLens.

Τα μαθήματα χωρίζονται σε δύο βασικά μέρη. Το πρώτο διδάσκει τις βασικές δεξιότητες για τη δημιουργία εφαρμογών των Windows, ενώ το δεύτερο τη δημιουργία τεσσάρων εφαρμογών και και την χρήση προηγμένων εννοιών όπως την χρήση APIs ή την υποβολή των εφαρμογών στο Windows Store.

Κάθε μάθημα αποτελείται κυρίως από θεωρία αλλά και από ασκήσεις που θα διδάξουν τους ενδιαφερόμενους τις απαραίτητες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και θα τους εξοικειώσουν περισσότερο με το περιβάλλον ανάπτυξης και τις έννοιες που διδάσκονται στο μάθημα.

Ο πηγαίος κώδικας για όλα τα μαθήματα του προγράμματος έχουν ανέβει στο Github.

Οι προγραμματιστές που έχουν προηγούμενη εμπειρία μπορούν να δουν τον Οδηγό προγραμματιστών για τα Windows 10, ο οποίος διαθέτει μαθήματα για πιο απαιτητικούς χρήστες.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα μαθήματα από το παρακάτω link

Windows 10 development for absolute beginners

Και τα 80 μαθήματα
C# Fundamentals for Absolute Beginners

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).