Κάντε απρόσωπη αναζήτηση στην Google

Η Google σε κάθε αναζήτηση σας δίνει εξατομικευμένα αποτελέσματα . Λαμβάνει υπόψη της διάφορες παραμέτρους, οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν την συμπεριφορά της περιήγησης σας καθώς και κάποιες προσωπικές όπως η τρέχουσα θέση σας, για να σας σερβίρει πιο σχετικά αποτελέσματα.

Impersonal google

Αυτή η διαδικασία από την μία μεριά είναι που κάνει τη Google μια μεγάλη αναζήτησης, αλλά καμιά φορά μπορεί και να αποτύχει.

Υπάρχουν στιγμές που τα προσωπικά σας στοιχεία και τι η Google γνωρίζει για σας, μπορούν να σας δώσουν άσχετα αποτελέσματα. Η ιστοσελίδα Impersonal.me είναι μια web χτισμένη πάνω στην αναζήτηση της Google που εξαλείφει όλες τις παραμέτρους που η Google λαμβάνει υπόψη όταν ψάχνετε για κάτι.

Η χρήση της είναι αρκετά εύκολη. Η της είναι παρόμοια με αυτή της Gοοgle, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε στο πεδίο τις λέξεις αναζήτησης και να πατήσετε το GO.

Επιπρόσθετα, πατώντας την επιλογή +Options μπορείτε να κάνετε διάφορες για την αναζήτησή σας, όπως την γλώσσα της UI (interface ), τo Top-Level Domain της Gοοgle (δηλαδή με ποια κατάληξη να είναι το url της Gοοgle) και την χώρα που θέλετε για location. Οι επιλογές για προχωρημένους (+Advanced Options) σας επιτρέπουν να καθορίσετε την γλώσσα των αποτελεσμάτων καθώς και να ψάξει για τα αποτελέσματα από μια συγκεκριμένη χώρα.

Όταν πατάτε το πλήκτρο «Go», ανοίγει μια νέα καρτέλα  με τα αποτελέσματα της αναζήτησης που αναφέρονται για το ερώτημά σας. Είναι ουσιαστικά μια σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης του Gοοgle με τους όρους αναζήτησής σας, αλλά τα αποτελέσματα που προκύπτουν έχουν, λάβει υπόψη τις προτιμήσεις που έχετε ορίσει στην impersonal.me.

Έχετε υπόψη σας ότι στα προγράμματα περιήγησης, είναι κάπως δύσκολο να αγνοήσουν την τοποθεσία σας ή να μεταβείτε σε κάποια άλλη, όταν κάνετε αναζήτηση στο Google. Η εφαρμογή αυτή απλοποιεί πολύ τα πράγματα και έχετε άμεσα αποτελέσματα χωρίς μακροχρόνιες συνέπειες από τις ρυθμίσεις του browser σας.

Επισκεφθείτε την impersonalize.me

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).