Κατεβάστε τη νέα έκδοση Adobe Flash Player 19.0.0.207

Η Adobe έχει μόλις έδωσε στο αέρα μια ενημερωμένη του Player που φέρνει διορθώσεις ασφαλείας και βελτιώσεις απόδοσης σε υποστηριζόμενες πλατφόρμες.Adobe Flash Player

Η Adobe δεν έχει δώσει ακόμα κάποιο αρχείο καταγραφής αλλαγών για το 19.0.0.207, καθώς η εταιρεία μόλις δημοσίευσε τη νέα έκδοση στους διακομιστές της, αλλά αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ώρες.

Δεδομένου ότι είναι η έκδοση του FΙash Player 19.0.0.207 είναι Patch Τρίτης, θα πρέπει να περιέχει διορθώσεις για τις ασφαλείας που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής, γεγονός που κάνει αυτή η έκδοση ένα must για όλους τους χρήστες.

Υπενθυμίζουμε ότι η Microsoft και η Adobe δίνουν για το λογισμικό τους τη δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα, οπότε είναι λογικό αυτή η νέα έκδοση του FΙash Player να επιδιορθώνει τις τρύπες ασφαλείας που εντοπίστηκαν τις τελευταίες 30 ημέρες. Ο FΙash Player γενικά αναφέρεται ως μία από τις πιο ευάλωτες λύσεις λογισμικού στην αγορά, γι ‘αυτό και είναι ζωτικής σημασίας να το αναβαθμίσετε το συντομότερο δυνατόν.

Είναι επίσης γνωστό ότι ορισμένες εταιρείες αγωνίζονται να απαλλαγούν από το FΙash Player εξαιτίας αυτών των θεμάτων ς και των προβλημάτων απόδοσης.

Η υπηρεσία διαμοιρασμού βίντεο YouTube ήταν ένας από τους πρώτους που εγκατέλειψαν τον FΙash Player και ενεργοποίησαν το HTML5 ως προεπιλογή, ενώ κάποιες άλλες εταιρείες λογισμικού επίσης εργάζονται για εναλλακτικό λογισμικό που θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Adobe κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η Mozilla, για παράδειγμα, εργάζεται στο Project Shumway, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει μια πιο γρήγορη και πιο ασφαλή αντικατάσταση του Adobe FΙash Player.

Πάντως ότι και να ακούγετε εκεί έξω, είμαστε ακόμη μακριά από το θάνατο του FΙash Player ή αν θέλετε θα χρειαστούν χρόνια μέχρι να συμβεί αυτό τελικά. Γιαυτό καλά θα κάνετε να κατεβάζετε την νέα έκδοση για να βρεθείτε στην ασφαλή πλευρά του .

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση από αυτό το download link. Μην ξεχάσετε να ξεάρετε το Optional Offer που αφορά το πρόγραμμα McAffee Security Scan Plus, εκτός βέβαια και αν το επιθυμείτε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).