Cemu: Δωρεάν Wii U emulator για Windows

Ένας νέος emulator (εξομοιωτής) Wii U έχει κυκλοφορήσει για την πλατφόρμα των Windows. Ονομάζεται Cemu και είναι πλέον ελεύθερα διαθέσιμος σε όποιον θέλει να τον κατεβάσει.

cemu

Αν είστε οπαδός της πλατφόρμας Wii U και τυχαίνει να έχετε ένα λειτουργικό Windows 7 ή μεγαλύτερο με αρχιτεκτονική Χ64, τότε είστε τυχερός. Ο Wii εξομοιωτής Cemu μόλις κυκλοφόρησε, και είναι ικανός να τρέχει εμπορικά παιχνίδια. Όμως δεν είναι όλα ρόδινα. Έχετε υπόψην ότι το hardware υλικό που ται στο Wii U δεν είναι το ίδιο με αυτό που επάνω του τρέχουν αυτού του είδους οι emulators, ιδιαίτερα όσο αφορά την CPU. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές των emulators έχουν την δύσκολη δουλειά να κτίσουν το παιχνίδι επάνω σε διαφορετικό και η εργασία αυτή είναι πολύ πιο δύσκολη από τον ίδιο τον emulator.

Μερικοί από εσάς μπορεί να θυμόσαστε τους εξομοιωτές για το PlayStation 2 οι οποίοι όμως αδυνατούσαν να αποδώσουν καλά τα παιχνίδια. Δεν ήταν το γεγονός ότι οι PlayStation 2 εξομοιωτές δεν ήταν εξαιρετικά ισχυροί, ήταν ότι το Playstation 2 χρησιμοποιούσε ένα παράξενο επεξεργαστή.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Wii U, το οποίο έχει μια λύση CPU / GPU αλλά προς το παρόν, η απόδοση του παιχνιδιού δεν θα είναι και η καλύτερη. Ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί στο μέλλον.

Ο δημιουργός του Cemu αναφέρει ότι θα ενημερώνει την εφαρμογή κάθε εβδομάδες και ότι πολλά από τα θεματάκια που υπάρχουν τώρα θα διορθωθούν αργότερα. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνετε και η έλλειψη υποστήριξης του ελεγκτή, που το καθιστά ακατάλληλο για την ώρα.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, η εφαρμογή μπορεί να τρέξει Wii U κρυπτογραφημένες εικόνες (wud) και RPX / RPL , υποστηρίζει έως και ανάλυση 1920×1080, δεν έχει βελτιστοποιήσεις, και χρειάζεται τουλάχιστον Windows 7 Χ64 ή μεγαλύτερα. Έχει δοκιμαστεί μόνο σε Nvidia και Intel hardware, όπου και συνίσταται ως υλικά. Επίσης, δεν υπάρχει ήχος. Σας το είπαμε ότι δεν είναι όλα ρόδινα.

Το ερώτημα βέβαια είναι, που μπορούμε να βρούμε κρυπτογραφημένες Wii U εικόνες (wud) και RPX / RPL αρχεία. Αυτό, δυστυχώς, βρίσκεται σε μια μάλλον γκρίζα ζώνη, καθώς θα μπορούσε να είναι νόμιμο σε ορισμένες χώρες και σε άλλες παράνομο.

Μπορείτε να κατεβάσετε Cemu 1,0 τώρα από το github και να πάρετε πληροφορίες εγκατάστασης από εδώ.

Δείτε επίσης το σχετικό βίντεο στο youtube:

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).