Online δωρεάν επεξεργασία εικόνας με το Polarr 3

Αν δεν θέλετε να μπλέξετε στα γρανάζια των ατέλειωτων μενού των κλασσικών προγραμμάτων επεξ εικόνας, αλλά αναζητάτε κάτι το απλό και ταυτόχρονα δωρεάν, το Polarr 3 είναι φτιαγμένο για εσάς.

polarr

Πρόκειται για μία web online εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων που τρέχει στο πρόγραμμα σας και που σήμερα κυκλοφόρησε μία της, την 3. Η εταιρεία κατασκευής της συστήνει σαν browser τον Chrome, αλλά εμείς την δοκιμάσαμε σε Firefox κάτω από Windows 10 και όλα δούλεψαν ικανοποιητικά.

Το Polarr Photo Editor 3 διαθέτει έναν πλήρως ανανεωμένο interface, έχει αρκετά βοηθητικά παραδείγματα, κρατάει ιστορικό των εργασιών σας, σας παρέχει την δυνατότητα να σώσετε την εργασία σας είτε στον υπολογιστή σας είτε σε cloud, να κάνετε crop (αποκοπή τμήματος), περιστροφή, αρκετά φίλτρα εμφάνισης, undo, καθώς και υδατογράφημα (watermark).

Το πρώτο πράγμα που θα δείτε στη έναρξη του Pοlarr είναι ένα σεμινάριο αποτελούμενο από πέντε βήματα. Το βρήκαμε αρκετά χρήσιμο για να μπορέσει άμεσα κάποιος να καταλάβει όχι μόνο το interface του αλλά και το φάσμα των δυνατοτήτων του.

Περιέχει 2 αρχικές φωτογραφίες ως παράδειγμα που μπορείτε να τις “παραμορφώσετε” όσο θέλετε σαν εξάσκηση και από εκεί και πέρα μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας.

Με τα φίλτρα, που είναι και το δυσκολότερο κομμάτι στα επεξεργασίας εικόνας, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου αφού κάθε εντολή δίδεται και ως μία μίνι φωτογραφία-παράδειγμα και έτσι μπορείτε άμεσα να διακρίνεται τι κάνει το κάθε φίλτρο.

Το πρόγραμμα τιμάμαι για τις εκδόσεις που μπορούν να εγκατασταθούν στο υπολογιστή σας , αλλά η online του είναι δωρεάν.

Μπορείτε να εργαστείτε online με το Pοlarr 3 από αυτό το link

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).