YouTube Red θα πληρώνατε 10 δολάρια για ένα YouTube χωρίς διαφημίσεις;

Η Google αποκάλυψε σήμερα και επίσημα την αναμενόμενη συνδρομητική Red σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες.

Το YouTube Red, το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα στις 28 Οκτωβρίου, θα είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που θα παρέχει βίντεο χωρίς διαφημίσεις στους συνδρομητές της στο YouTube.YouTube Red

Εκτός από αυτό, τα μέλη της υπηρεσίας, θα μπορούν να κατεβάζουν τα βίντεο για προβολή χωρίς και σύμφωνα με την εταιρεία θα έχουν απεριόριστη σε όλα τα βίντεο, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό.

Τα βίντεο θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις πλατφόρμες το οποίο σημαίνει ότι τα μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας δεν θα βλέπουν διαφημίσεις, είτε συνδέονται από desktop είτε από φορητές συσκευές, με την προϋπόθεση να έχουν κάνει login στον λογαριασμό του YouTube Red.

Η Google σχεδιάζει να προωθήσει την υπηρεσία με αποκλειστικό περιεχόμενο, με σειρές από δημοφιλείς προσωπικότητες όπως οι PewDiePie και MatPat, αλλά και νέες σειρές όπως το YouTube και PewDiePie MatPat αλλά και εντελώς νέες σειρές όπως τις “Fight of the Living Dead” or “A Trip to Unicorn Island” που θα αρχίσουν να προβάλλονται από το 2016.

Το σχέδιο της Google είναι μακροπρόθεσμα να καθιερωθεί το YouTube ως άμεσος ανταγωνιστής του Netflix, της Hulu Plus, του Amazon Prime και άλλους.

Η νέα εφαρμογή YouTube Music που ανακοίνωσε σήμερα η Google θα είναι επίσης ad-free για τους συνδρομητές του YouTube Red και θα διατίθεται και με διαφημίσεις για τους μη συνδρομητές.

Το βασικό ερώτημα είναι το εξής: θα πληρώσει κάποιος 9,99 δολάρια το μήνα για να αποκτήσει πρόσβαση στο ad-free YouTube. Θα είναι τόσο αποκλειστικό το περιεχόμενο που θα δίνει κίνητρα να το δοκιμάσετε;

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).