Η Altwork σχεδίασε το γραφείο του μέλλοντος

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι όταν η εργασία σας απαιτεί από εσάς να κάθεστε σε ένα γραφείο όλη την ημέρα δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία σας. Η εταιρεία σχεδίασε το γραφείο του μέλλοντος αφού όπως υποστηρίζει στο διαφημιστικό βίντεο της όλα τα πράγματα τριγύρω μας έχουν εξελιχθεί εκτός από το γραφείο.

altworkstation

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με καρέκλα οδοντιάτρου, του ταιριάζει καλύτερα το “σταθμός εργασίας” και περιλαμβάνει μια εργονομική καρέκλα, ένα μικρό γραφείο και μία βάση για την οθόνη. Ο σταθμός εργασίας βρίσκεται πάνω σε τροχούς και ζυγίζει 95 κιλά. Έχει ένα αποτύπωμα στο έδαφος 1,67 τετραγωνικά μέτρα.

Και είναι μάλλον σχεδιασμένο για εκείνους που περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους αλυσοδεμένοι σε έναν υπολογιστή. Η εταιρεία σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον εξαρτήματα που φυσικά ανεβάζουν το κόστος.

Και μία και μιλάμε για κόστος, η τιμή του σταθμού Altwork έχει οριστεί στο λιανικό εμπόριο $5.900 για τις ΗΠΑ. Αν θέλετε να τον προ- τώρα θα πληρώσετε $3.900.

Ο σταθμός Altwοrk θα είναι διαθέσιμες σε μερικά χρώματα αλλά χωρίς αυτά να έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί. Οι πρώτες αναμένεται για τα μέσα του 2016 για την Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, ενώ για την υπόλοιπη των ΗΠΑ αργότερα. Για Ευρώπη ούτε κουβέντα ακόμα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σταθμό Altwοrk.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).