Οι Anonymous παραβίασαν το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ

Οι Anonymous παραβίασαν τους του USDA ( States Department of Agriculture) που είναι το αντίστοιχο με εμάς Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, και διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με τους υπαλλήλους του Υπουργείου.

department-of-agriculture anonymous

Η συγκεκριμένη ομάδα των Anonymous που αυτοαποκαλείται World Team που έκανε την κατάφερε να πάρει στα χέρια της στοιχεία από την Εθνική Αγροτική Βιβλιοθήκη του USDA (nal.usda.gov).

Μετά την παραβίαση οι hackers ανάρτησαν στο CyberGuerilla (πρόκειται για μια όπου ο καθένας μπορεί να συνδεθεί και να δημοσιεύσει ειδήσεις), ένα κείμενο με τις δράσεις τους.

Τα δεδομένα που έδωσαν οι hackers στην δημοσιότητα είναι ένα ακατέργαστο κομμάτι μίας βάσης δεδομένων που περιέχει πληροφορίες για τα logins προς την ιστοσελίδα του USDA και τα στοιχεία του προσωπικού του USDA, που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες όπως το πλήρες όνομα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα του οργανισμού, διεύθυνση οργάνωση, ταχυδρομικοί κώδικες, φαξ και αριθμούς τηλεφώνου.

Αυτή η παραβίαση αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας των Anonymous, της #OpMonsanto, που τρέχει τα τελευταία δύο χρόνια. Τα μέλη της ομάδας έχουν κηρύξει πόλεμο με την Monsanto, μια αμερικανική πολυεθνική αγροχημικών και γεωργικής βιοτεχνολογίας.

Η εταιρεία είναι πιο γνωστή για τις καλλιέργειας με Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς για τις οποίες αντιμετωπίζουν πολλές επικρίσεις.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).