Tag Heuer Connected το Ελβετικό Android SmartWatch

Tag Heuer Connected: Πως θα σας φαινόταν μια συνένωση του Android Wear με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ρολογιών στον κόσμο; Η Tag Heuer είναι μια από τις πιο γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες ρολογιών, από την Ελβετία, και όπως φαίνεται, αποφάσισε να μπει για τα καλά στο παιχνίδι των SmartWatches.

Tag Heuer Connected

Σήμερα η εταιρεία αποκάλυψε μια νέα κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στη Νέα Υόρκη, που ονομάζεται Tag Heuer Connected. Η εταιρεία τόνισε ότι δεν πρόκειται για ένα παραδοσιακό SmartWatch.TAG HeuerConnectedGroup

Η οθόνη της συσκευής είναι 46 χιλιοστά LCD από ζαφείρι 1,5 ίντσας, και το “σκάφος” της είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο. Η ανάλυση της οθόνης φτάνει τα 360×360, ή για να το πούμε διαφορετικά, έχει πυκνότητα στα 240 ppi.

Να αναφέρουμε ότι τα περισσότερα νέα smartwatches είναι τουλάχιστον 260 ppi (το Gear S2 και το Apple Watch φτάνουν τα 300 ppi).

Το μπορεί να προσαρμοστεί σε επτά διαφορετικά λουράκια από καουτσούκ. Πιθανότατα κανείς δεν περίμενε ένα λουράκι από καουτσούκ από μια συσκευή που κοστίζει 1500 δολάρια, ούτε μάλλον από το όνομα Tag Heuer.

Το έξυπνο δεν έχει παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, που συνηθίζουν να έχουν όλα τα SmartWatches. Η διάρκεια ζωής της , αναφέρεται με ένα αόριστο «όλη την ημέρα». Δεν είναι αδιάβροχο και δεν κάνει για καταδύσεις.

Όμως έχει σχεδόν όλα τα άλλα χαρακτηριστικά του Android Wear. Είναι συμβατό με όλα τα watchfaces και τις εφαρμογές. Το ενδιαφέρον είναι ότι το ρολόι χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή της Intel, σε αντίθεση με όλα τα άλλα που χρησιμοποιούν chip της Qualcomm.

Το διαφορετικό της νέας συσκευή, και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από άλλες του είδους της, είναι ότι μοιάζει με μια παραδοσιακή αναλογική συσκευή. Μπορεί να συνδυάσει δηλαδή, ένα ς, με ένα παραδοσιακό μηχανικό Ελβετικό ρολόι.

Εσείς τι λέτε; Θα αγοράζατε ένα Tag Heuer Connected για 1.500 δολάρια;

https://www.youtube.com/watch?v=M3-8GMTAr64

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).