Δημιουργήστε προφίλ δικτύου με το επαγγελματικό πρόγραμμα NetSetMan

Γνωρίστε το NetSetMan. Ανάλογα με το πώς και πού θα χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας, μπορεί να χρειαστεί να αλλάζετε τακτικά τις ρυθμίσεις δικτύου. Ειδικά αν έχετε ένα laptop που για επαγγελματικούς λόγους το έχετε μαζί σας και τον συνδέετε κάθε φορά στα δίκτυα των συνεργατών σας.

NetSetMan

Τα Windows δεν έχουν προβλέψει μία τέτοια συμπεριφορά ή αν θέλετε χρήση υλικού και έτσι δεν αποθηκεύουν διάφορα προφίλ δικτύου που σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλετε να συνδεθείτε με ένα διαφορετικό δίκτυο από το προηγούμενο θα πρέπει να κάνετε τις αλλαγές με μη αυτόματο τρόπο ή να γράψετε τα δικά σας batch ή scripts για την αυτοματοποίηση της ς.

Λύσεις στο πρόβλημα υπάρχουν πολλές. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την εφαρμογή NetSetMan που πιστεύουμε θα ικανοποιήσει και τον ποιόν απαιτητικό χρήστη ή ακόμα καλύτερα τον απαιτητικό διαχειριστή δικτύου μίας ς, ο οποίος καλείται κάθε φορά να λύσει το θέμα “γιατί ξαφνικά το latptop δεν μπορεί να συνδεθεί ενώ εχθές ήταν μια χαρά ?”.

Το NetSetΜan 4.0.4 στην πραγματικότητα μπορεί να αποθηκεύει προφίλ συνδέσεων δικτύου και εσείς κάθε φορά που αλλάζετε χώρο εργασίας, αντί να θυμάστε ένα σωρό ips και νούμερα, δεν έχετε παρά να του ενεργοποιείτε το προρυθμισμένο προφίλ δικτύου. Έχει πλήρη υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας, όποτε άφοβα μπορείτε να το τοποθετήσετε στον φορητό υπολογιστή ενός μη γλωσσομαθή πελάτη σας.

Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα ς εναλλαγής προφίλ δικτύων. Για να την χρησιμοποιήσετε κάντε στο εικονίδιο λάμπα που βρίσκεται πάνω δεξιά και επιλέξτε το “Ευρεία ενεργοποίηση προγράμματος Αυτόματης Εναλλαγής προφίλ”.

NetS

Στην επιλογή “Προτιμήσεις” θα βρείτε ένα ικανοποιητικό μενού. Υπάρχει η δυνατότητα εποπτείας. Ενεργοποιώντας τη Διαχείριση με κωδικό της αρέσκειά σας μπορείτε να καθορίσετε τα δικαιώματα που θα είναι προσπελάσιμα από τον χρήστη.

NetS

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για μη εμπορική χρήση και υποστηρίζει το μεγαλύτερο μέρος του χαρακτηριστικών της pro έκδοσης. Η Pro έκδοση που δεν είναι δωρεάν έχει ελάχιστα επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως το network domain και την υποστήριξη για proxy.

Εργάζεται από την XP και πάνω έκδοση των Windows, και σε 64 και σε 32 Bit.

Μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν για μη εμπορική χρήση έκδοση 4.0.4 από εδώ

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).