Πως να αποκτήσετε root πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο Windows

Ναι, είναι πλέον δυνατόν να ξεκλειδώσετε ένα Windows Lumia τηλέφωνο, να αποκτήσετε root πρόσβαση και να τρέξετε δικές σας ROMs.

root windows phone

Τόσο η Microsoft όσο και η Nokia έχουν κάνει τα Windows Lumia δύσκολα να σπάσουν σε χαμηλό επίπεδο, κλειδώνοντας τους bootloaders τους, αλλά ένας hacker λογισμικού με το όνομα Heathcliff, μόλις κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικό εργαλείο που ονομάζεται “Windows Phone Internals” που επιτρέπει στους κατόχους τηλεφώνων Windows να τα ξεκλειδώσουν και να αποκτήσουν root πρόσβαση και ακόμα να δημιουργήσουν και να εκτελέσουν τις δικές τους Rom.

Το εργαλείο υποστηρίζει τις περισσότερες εκδόσεις των 8.1 και Windows Mobile 10. Η πλήρη λίστα είναι Lumia 520, 521, 525, 620, 625, 720, 820, 920, 1020 και 1320

Ο Heathcliff είναι πολύ καλός γνώστης του XDA Developer και ένας από τους θρύλους του Windows Phone. Στα κύκλους των Windows τηλεφώνων έχει αγαπηθεί κυρίως για το WP7 Root Tools. Το νέο του εργαλείο, το “Windows Phone Internals” ή WPΙ είναι εντελώς δωρεάν για κατέβασμα και ο Heathcliff απλά ευχαριστεί όσους θελήσουν να του κάνουν μία δωρεά.

Εδώ είναι η λίστα όσων μπορεί να κάνει το WPI:

  • Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον bootloader των συγκεκριμένων μοντέλων Lumia Windows Phone, και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το Root Access
  • Μπορείτε να τοποθετήσετε δικές σας εφαρμογές σας με υψηλότερα προνόμια και χωρίς φιλτράρισμα στα Windows Phone OS.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες αντιγράφων ασφαλείας του τηλεφώνου σας και μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο σύστημα σε λειτουργία μαζικής αποθήκευσης.
  • Μπορείτε να εγκαταστήσετε ακόμη και δικές σας ROMs.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το βίντεο του Heathcliff, που δείχνει τι είναι ικανό να κάνει εργαλείο.

Επίσης, εδώ είναι ένα βίντεο που σας υποδεικνύει πως να ξεκινήσετε με το Windows Phone Internals:

Έτσι, εάν είστε έτοιμοι να πειραματιστείτε με το Windows Phone σας, τότε κατεβάστε το Windows Phone internals δωρεάν από εδώ.

Ωστόσο, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή κατά τη χρήση αυτού του εργαλείου για την root πρόσβαση σε ένα Windows τηλέφωνο για όσους δεν κατανοούν τη βασική αρχιτεκτονική των Windows Phones και των Windows 10 κινητών.

Η root πρόσβαση στο σας, σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του λειτουργικού συστήματος, αλλά πρέπει να έχετε υπόψη ότι ο αυτός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά, αν δεν είστε προσεκτικοί.

Ο Heathcliff αναφέρει επίσης ότι μετά την ολοκλήρωση της παρέμβασης, θα πρέπει να κάνετε unroot τη συσκευή σας για να μειώσετε την πιθανότητα εισβολής κακόβουλου .

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο χωρίς την κατάλληλη επιθεώρηση θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη βλάβη δεδομένων, για την οποία το iGuRu δεν θα είναι υπεύθυνο. Επομένως, σας παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί πριν κάνετε παρέμβαση στο Windows Phone σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).