Νέα ενημέρωση στοχεύει τους χρήστες των Windows 7 και 8.1

Αν η Microsoft δεν κυνηγούσε τους στόχους της, δεν θα ήταν τόσο μεγάλη εταιρεία. Το ίδιο φυσικά παρατηρούμε να συμβαίνει και με τον στόχο ς του 10 σε ένα δις μέχρι το 2017.windows 10 logo

Η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε την KB3112336, μια νέα ενημερωμένη που απευθύνεται ειδικά στους με Windοws 7 και 8,1 που επιθυμούν να αναβαθμίσουν στο νέο λειτουργικό σύστημα Windοws 10.

Η εταιρεία για άλλη μια φορά, ακολουθώντας την που έχει υιοθετήσει από την κυκλοφορία του Windοws 10 και μετά δεν παρέχει καμία λεπτομέρεια που εξηγεί τι καθορίζει η ενημερωμένη έκδοση.
Από την άλλη όμως συνιστά σε όλους να την εγκαταστήσουν το συντομότερο δυνατόν, ειδικά εάν σκοπεύουν να αναβαθμίσουν σε Windοws 10.

Το μόνο που αναφέρει η εταιρεία για αυτό το patch είναι ότι απευθύνεται στους χρήστες που έχουν ήδη δοκιμάσει να εγκαταστήσουν τα Windοws 10 και απέτυχαν για διάφορους λόγους.

“Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δίνει τη δυνατότητα υποστήριξης για επιπλέον σενάρια αναβάθμισης από τα Windοws 8.1 σε Windows 10, και παρέχει μια πιο ομαλή εμπειρία, αν θα πρέπει να επαναλάβετε την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος, λόγω ορισμένων προϋποθέσεων η ανεπάρκειας. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση βελτιώνει επίσης την ικανότητα της Microsoft να ελέγχει (*) την ποιότητα της εμπειρίας αναβάθμισης”, εξηγεί η Microsoft στην επίσημη περιγραφή του εμπλάστρου.

* Για όσους δεν κατάλαβαν, επιπλέον παρακολούθηση…

Οι αναβαθμίσεις συστημάτων με Windοws 7 σε Windοws 10 φαίνεται να είναι προτεραιότητα για τη Microsoft, επειδή η πλειονότητα των προσωπικών υπολογιστών (σύμφωνα με τα στοιχεία) τρέχει αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Τα Windows 7 είναι κορυφαία λειτουργικό σύστημα desktop σε όλο τον κόσμο, με μερίδιο περίπου 50%, πράγμα που σημαίνει ότι ένας στους δύο υπολογιστές στον πλανήτη χρησιμοποιεί αυτή την έκδοση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).