Giveway: 10% έκπτωση για αγορά των ηλεκτρικών πατινιών Hermes1

Το iGuRu σε συνεργασία με την εταιρεία HermesWheels εξασφάλισε για εσάς έκπτωση 10 % στα ηλεκτρικά πατίνια Hermes1.

Hermes1

Τα ηλεκτρικά πατίνια Hermes1 που σας είχαμε παρουσιάσει σε προηγούμενο άρθρο του iGuRu, έγιναν ανάρπαστα με αποτέλεσμα να εξαντληθούν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η εισαγωγική εταιρεία αναμένει νέα παρτίδα στις 2 Μαρτίου και με αποκλειστική συμφωνία με το iGuRu σας προσφέρει έκπτωση 10% επί της τελικής αξίας, ήτοι από 370,00 θα σας κοστίσει μόνο 333,00 € με το ΦΠΑ. Η προσφερόμενη έκπτωση αφορά μόνο τις προ.

Τα ηλεκτρικά πατίνια είναι μία νέα μόδα στην μετα πόλης ή και στην υπαίθρια διασκέδαση, αν θέλετε. Πρόκειται για ένα οριζόντιο ηλεκτρικό πατίνι με δυο ηλεκτροκινητήρες (έναν σε κάθε ρόδα) που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Αν και έχουν κατακλύσει την Ευρωπαϊκή και Αμερικάνικη αγορά εδώ και δέκα μήνες, στην Ελλάδα εμφανίστηκαν περίπου πριν τρεις μήνες και έγιναν ανάρπαστα.

Η που έκανε το iGuRu στα ηλεκτρικά πατίνια όταν αυτά ήρθαν στη χώρα μας, μας ενθουσίασε απρόσμενα.

Καταφέραμε μέσα σε 5 λεπτά να ισορροπήσουμε αξιοπρεπώς και να περνάμε αμέριμνοι μέσα από τους έκπληκτους περαστικούς στην πλατεία Συντάγματος.

Γρήγορα αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για ένα διασκεδαστικό μέσο για όλη την οικογένεια, αφού όποιος περαστικός και να το δοκίμαζε έφευγε με το χαμόγελο στα χείλη.

Αν θέλετε να το αποκτήσετε και εσείς, έχετε την δυνατότητα να μπείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα και να συμπληρώσετε την φόρμα της προ (δεν απαιτείται ουδεμία προκαταβολή). Με την συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας εξασφαλίζετε το προϊόν πριν αυτό εξαντληθεί και επιπλέον κερδίζετε έκπτωση 10%. Η προσφορά έχει ισχύ μέχρι τις 2 Μαρτίου.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).