iPhone 7 Pro με διπλή κάμερα;

iPhone 7 Pro; Μπορεί η Apple να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο iPhone 4-ιντσών αργότερα αυτό το μήνα, αλλά το iPhone 7 είναι που τραβάει την προσοχή όλων των φίλων της εταιρείας. iphone 7 pro

Σύμφωνα με μια νέα δημοσίευση, η Apple θα διαθέσει μια σημαντική για το iPhone 7 όταν κυκλοφορήσει, μαζί με ένα νέο όνομα.

Πρώτον και κύριον, το όνομα. Πιστεύεται ότι η Apple θα μπορούσε να αποκαλεί το μεγαλύτερο μοντέλο “iPhone 7 Pro” ή “the iPhone Pro», ακολουθώντας πιστά το ίδιο σύστημα ονοματοδοσίας που χρησιμοποιούν στο και στο iPad.

Ας δούμε όμως και το μέγεθος της συσκευής. Αν τα μοντέλα Plus συνεχίσουν να κυκλοφορούν, αυτό σημαίνει ότι η Apple θα διαθέτει στην αγορά τέσσερις παραλλαγές του iPhone – το μοντέλο των 4-ιντσών, των 4,7-ιντσών, το Plus (5,5 ιντσών), και το Pro. Σε περίπτωση που η εταιρεία αντικαταστήσει το Plus με το Pro, τότε θα υπάρχουν τρία μοντέλα, με το Pro να είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος και το πιο ισχυρό από άποψη χαρακτηριστικών.

Για να κάνει είναι το Pro, Pro και να δικαιολογεί το όνομά του, η Apple σχεδιάζει πολλά αποκλειστικά χαρακτηριστικά, όπως οι διπλές . Είναι ένα χαρακτηριστικό που η Apple φέρεται να επεξεργάζεται για κάποιο χρονικό , και σύμφωνα με ανθρώπους που είναι κοντά στο θέμα, το iPhone 7 Pro θα μπορούσε να είναι η πρώτη συσκευή που θα το διαθέτει.

Προς το παρόν δεν είναι ακόμη σαφές πώς θα λειτουργούν οι διπλές κάμερες, αλλά πιστεύεται ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της εστίασης, ή για την πανοραμάτων. Η Apple έχει ως στόχο να προσφέρει ποιότητα DSLR στις της, και η διπλή φωτογραφική είναι σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Σαφώς, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο για την ώρα, αφού το λανσάρισμα του iPhone 7 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).