Νέα έκδοση του VirtualBox 5.0.16

Το VirtualBox είναι μια εφαρμογή εικονικών υπολογιστών που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαθιστούν και να τρέχουν εικονικά λειτουργικά συστήματα μέσα στον υπολογιστή τους. Η εφαρμογή μόλις αναβαθμίστηκε στην έκδοση 5.0.16 φέρνοντας αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων. VirtualBox

Το VirtualBox μαζί με το VMware είναι τα δύο πιο γνωστά προγράμματα για την λειτουργία εικονικών υπολογιστών, που στην βασική τους έκδοση μπορείτε να τα κατεβάσετε .

Η διαφορά είναι ότι πλέον μόνο το VirtualBox τρέχουν σε συστήματα των 32bit, αφού το αντίπαλο VMware απαιτεί να έχετε και αλλά και λειτουργικό 64bit.

Η Oracle που είναι η κατασκευάστρια εταιρεία του προγράμματος, μόλις ανακοίνωσε την νέα έκδοση του, που αισίως έφτασε στην έκδοση 5.0.16 και σύμφωνα με το changelog, περιλαμβάνει διορθώσεις διαφόρων σφαλμάτων (όπως προβλήματα συμπεριφοράς σε AMD , συγχρονισμός λυχνίων LED HID, σπάνιων κρασαρισμάτων κατά την εκ κλπ).

Επιπλέον λειτουργεί το ηχείο του υπολογιστή σε συστήματα Linux. Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση από την επίσημη ιστοσελίδα εδώ ή για καλύτερο γραφικό περιβάλλον από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).