Microsoft Tuesday Patch 13 νέες ενημερώσεις με 5 κρίσιμες

Η Microsoft διέθεσε τις καθιερωμένες ενημερώσεις με το Patch αυτού του μήνα, για να επιδιορθώσει τρωτά σημεία του κώδικα στα Windows, το Office και τον .windows update Microsoft

Η εταιρεία κυκλοφόρησε συνολικά 13 ενημερώσεις ασφαλείας, πέντε εκ των οποίων έχουν χαρακτηρίζονται κρίσιμης σημασίας και θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην εγκατάστασή τους γιατί συμπεριλαμβάνουν ουσιώδεις επιδιορθώσεις για ευπάθειες των Windows.

Η πρώτη κρίσιμη ενημέρωση έρχεται με τον κωδικό MS16-023. Είναι μια αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer και είναι διαθέσιμη για όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows.

Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer ή όχι, συνιστάται να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, επειδή οι εφαρμογές στον υπολογιστή σας εξακολουθούν να βασίζονται σε αυτό το πρόγραμμα ς για να σας παρέχουν περιεχόμενο από το web.

Σύμφωνα με τη Microsoft, αυτή η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει θέματα ασφαλείας στον Internet Explorer που θα μπορούσαν να επιτρέψουν σε έναν εισβολέα να αποκτήσει τα ίδια δικαιώματα με το συνδεδεμένο χρήστη.

ΟΙ χρήστες των Windows 10 θα πρέπει να εγκαταστήσουν άμεσα την ενημέρωση με κωδικό MS16-024. Είναι μια αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας που επιδιορθώνει τον Edge. Το ελάττωμα επιτρέπει την απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα.

Οι άλλες κρίσιμες ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν σήμερα είναι οι: MS16-026, MS16-027 και η MS16-028 . Όλες έχουν κυκλοφορήσει μέσω του Windows , και μερικές απαιτούν επανεκκίνηση του υπολογιστή.

MS16-023, MS16-024, MS16-026, MS16-027, MS16-028

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).