Πρώτη η ESET στο φιλτράρισμα των spam

Ο οργανισμός Virus Bulletin παρουσίασε σήμερα την πρόσφατη συγκριτική έκθεση VBSpam, με δοκιμές λύσεων antispam σε πραγματικές περιπτώσεις. Η ESET «πέτυχε τελική βαθμολογία 99.995 – για ακόμη μία φορά καλύτερη από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ξεκάθαρα η ESET αξίζει ακόμη ένα βραβείο VBSpam+» αναφέρεται στην έκθεση του Virus Bulletin για τη δοκιμή.eset Spam

Το ΕSET Mail for Microsoft Exchange Server ξεχώρισε από τις υπόλοιπες δεκαπέντε που συμμετείχαν στη δοκιμή, και της απονεμήθηκε η κορυφαία διάκριση VBSpam+.

Η λύση της ESET έχασε μόνο δέκα μηνύματα spam ανάμεσα σε περισσότερα από 200.000 ηλεκτρονικά μηνύματα, με μηδενικά false positives – ακόμη και στα newsletters, στα οποία τα περισσότερα άλλα προϊόντα αντιμετώπισαν δυσκολίες να ταξινομήσουν σωστά.

Ο συνδυασμός του εξαιρετικού ποσοστού ανίχνευσης και των υψηλών επιδόσεων στα false positives, παράλληλα με την υψηλή ταχύτητα της λύσης της ΕSET, είχαν ως αποτέλεσμα μια συνολική επίδοση 99.995 βαθμών, την υψηλότερη στην δοκιμή.

Στην πρόσφατη δοκιμή VBSpam το Νοέμβριο 2015, το ΕSET Mail Security επίσης είχε σημειώσει εξαιρετικά , με 99.99 βαθμούς και κανένα false positive. « Είμαστε περήφανοι που οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από την σταθερά άριστη απόδοση των προϊόντων μας», δήλωσε ο Jan Balaz, Product Manager στην ΕSET.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα ΕSET Mail Security for Microsoft Exchange Server και τη σελίδα του Virus Bulletin VBSpam review.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).