Ηλίθιος μοντελιστής πέταξε το drone του σε ύψος 3,4 Km

Οι ΗΠΑ και η ΕΕ έχουν κανονισμούς που δεν σας επιτρέπουν να πετάξετε το drone σας πάνω από ~ 150 μέτρα. Κάποιος στην Ολλανδία αποφάσισε να αγνοήσει το νόμο και να δοκιμάσει στα 3.400 μέτρα.

dji drone

Ο ανώνυμος ιδιοκτήτης του drone δημοσιεύτηκε αρχικά στο YouTube τα πλάνα του που τράβηξε, λέγοντας ότι προσπάθησε να το παγκόσμιο ρεκόρ με ένα DJI Phantom 2. Το βίντεο του σύντομα βγήκε λειτουργίας, και τώρα έχει επανέλθει στην υπηρεσία vidme. Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

Το 4λεπτών βίντεο δείχνει την άνοδο του μη επανδρωμένου αεροσκάφους σε όλη τη διαδρομή μέχρι τα 3,4 χιλιόμετρα πάνω από το έδαφος. Σε αυτό το υψόμετρο, το drοne πετά πάνω από ένα στρώμα νεφών. Με μόνο 27% μπαταρία, ο χειριστής αποφάσισε να αρχίσει την κάθοδο πίσω στη Γη. Την στιγμή της προσγείωσης είχε μόλις 4%.

Περιττό να πούμε ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο και παράνομο κόλπο, και ο χειριστής προσφωνείται ως “ηλίθιος” στα που έχει λάβει από το βίντεο του. Το drοne σε αυτό το ύψος θα μπορούσε να συγκρουστεί με ένα ελικόπτερο ή ένα μικρό , ή θα μπορούσε να πέσει κατακόρυφα στο έδαφος από υψηλό υψόμετρο αν ξέμενε από μπαταρία με πιθανότητα να σκοτώσει ή να τραυματίσει.

Έτσι, αν δεν θέλετε να βάλετε τη ζωή των συνανθρώπων σας σε κίνδυνο και να βρεθείτε κατηγορούμενος, μην το δοκιμάσετε πότε αυτό με το δικό σας μηχάνημα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).