devolo dLAN 550 WiFi Product of the Year στα ελληνικά τεχνολογικά βραβεία

Ο dLAN 550 WiFi adapter της devolo βραβεύτηκε πρόσφατα από το περιοδικό PC Magazine ως «Προϊόν της χρονιάς» στα πλαίσια των ετήσιων τεχνολογικών βραβείων Tech Excellence Awards. Με κριτική επιτροπή τους αναγνώστες, αλλά και την συντακτική ομάδα του περιοδικού, o devolo dLAN 550 WiFi αναδείχθηκε κορυφαίο προϊόν ς στην κατηγορία του.dLAN 550

dLAN 550 WiFi: Ένας προσαρμογέας που ξεχωρίζει σε σχεδίαση και επιδόσεις

Ο devolo dLAN 550 WiFi είναι ένας ιδιαίτερα συμπαγής προσαρμογέας που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Χάρη στις δύο κεραίες που διαθέτει προσφέρει ασύρματη σύνδεση με εύρος ζώνης που φτάνει στα 300 Mbps.

Συνδεδεμένος απευθείας στη γραμμή του ηλεκτρικού ρεύματος επιτυγχάνει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις, φτάνοντας τα 500 Mbps και 400 μέτρα απόσταση καλωδίου. Οι γρήγορες λήψεις και οι υπηρεσίες streaming γίνονται πλέον πραγματικά διασκεδαστικές. Η ασύρματη μεταφορά των δεδομένων πραγματοποιείται μέσω WPA ενώ η μεταφορά δεδομένων μέσω των γραμμών ηλεκτρικής ισχύος είναι εξασφαλισμένη με κρυπτογράφηση 128-bit AES, έτσι ώστε να παρέχεται προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων

Τα Tech Excellence Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο και δίνουν την ευκαιρία στους αναγνώστες του PC Magazine αλλά και στους φίλους της τεχνολογίας να αναδείξουν τα κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα της χρονιάς. Στην κριτική επιτροπή συμμετέχει και η συντακτική ομάδα του περιοδικού. Το κοινό συμμετείχε μαζικά στην 8η διοργάνωση των Tech Excellence Awards, δηλώνοντας τις προτιμήσεις του μέσω ενός on line ερωτηματολογίου όπου υπήρχαν τα προϊόντα από κάθε κατηγορία. Τα υποψήφια προϊόντα που συμμετείχαν είτε είχαν δοκιμαστεί είτε είχαν παρουσιαστεί μέσα από τις σελίδες του περιοδικού.

Product of the Year στην κατηγορία των δικτυακών προϊόντων

O devolo dLAN 550 WiFi διακρίθηκε μέσα από την ψήφο των αναγνωστών ως προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία των δικτυακών προϊόντων. Αποτελεί ένα από τα νεότερα μέλη στη γκάμα των προσαρμογέων της devolo που παρά τον νέο συμπαγή και διακριτικό σχεδιασμό του, το dLAN® 550 WiFi προσφέρει κι μία θύρα LAN για μία επιπλέον τερματική συσκευή (π.χ. Smart TV). Η σύγχρονη εφαρμογή devolo App που συνοδεύει τον adapter βοηθά το χρήστη στην εύκολη διαχείριση του οικιακού δικτύου.

«Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχει η devolo στον τομέα των powerline προϊόντων παγκοσμίως. O devolo dLAN 550 WiFi είναι η τελευταία μας προσθήκη στον τομέα των προσαρμογέων powerline και είμαστε πολύ περήφανοι που μέσα σε λίγους μόλις μήνες από την κυκλοφορία του, κατάφερε να αποσπάσει μία τόσο υψηλή διάκριση. Ευχαριστούμε το κοινό του PC Magazine, αλλά και τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε σχετικά ο Πέτρος Κοντζίνος, γενικός διευθυντής της devolo Hellas.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ο devolo dLAN 550 WiFi διατίθεται είτε ως μεμονωμένος προσαρμογέας, είτε ως Starter Kit (επιπλέον adapter dLAN 550 duo+ για σύνδεση στο router) είτε ως Network Kit (2 x 550 dLAN WiFi και 1 x dLAN 550 duo+). Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) είναι αντίστοιχα 79,90€, 119,90€ και 179,90€. Όλοι οι προσαρμογείς devolo καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 3 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στο http://www.devolo.gr και στο www..com/devolo

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).