Picodi.gr και στην Ελλάδα: Δοκίμασε και βγες κερδισμένος

Αλήθεια τι είναι το Picodi; Η ζωή μας έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτατο ρυθμό, όλοι εξοπλίζονται με τα πιο καινούργια γκατζετάκια και αξεσουάρ, και smartphones. picodi

Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να παραγγείλεις , να αγοράσεις ρούχα και αξεσουάρ, ακόμα και εξοπλισμό σπιτιού από την άνεση του υπολογιστή, του tablet ή του σου.

Να υπήρχε κάποιος τρόπος να αποκτήσεις όλα αυτά και ακόμα περισσότερα ξοδεύοντας όσο γίνεται λιγότερα… Είναι και η κρίση που σε κάνει να μετράς το κάθε ευρώ…

Η λύση υπάρχει και λέγεται Picodi.gr.

Το Picοdi.gr είναι η νέα ιστοσελίδα όπου μπορείς να βρεις συγκεντρωμένες προσφορές, εκπτώσεις και εκπτωτικούς κωδικούς για τα μεγαλύτερα online καταστήματα της Ελλάδας.

Πως:

Είναι εύκολο να μάθεις πώς δουλεύει. Μπαίνεις στο Picοdi.gr. Στην κεντρική σελίδα θα βρεις τις πιο δημοφιλείς προσφορές, αλλά και μια μεγάλη λίστα από καταστήματα για να επιλέξεις το αγαπημένο σου.πικοντι

Κάνοντας click στο κατάστημα της επιλογής σου εμφανίζονται όλες οι προσφορές και εκπτώσεις.

Εκπτώσεις σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη χόμπυ, είδη για το , τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί και πολλά άλλα. Προσφορές 1+1 σε παραγγελία φαγητού, φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αλλά και προτάσεις για οικονομικά ταξίδια που θα σε ενθουσιάσουν.

Κάνεις click στην προσφορά που σε ενδιαφέρει και πηγαίνεις στην σελίδα του καταστήματος όπου μπορείς να δεις αναλυτικά τα προϊόντα και να κάνεις την παραγγελία σου εξοικονομώντας χρήματα.

Αν βρεις προσφορά με εκπτωτικό κωδικό, αντιγράφεις τον κωδικό και στη συνέχεια κάνεις στη φόρμα παραγγελίας κατά την πληρωμή σου. Έτσι βγαίνεις σίγουρα κερδισμένος. Οι προσφορές ανανεώνονται καθημερινά, γι'αυτό φρόντισε να τις τσεκάρεις συχνά!

Εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Picodi για τις online αγορές τους. To Picοdi.gr δημιουργήθηκε για να προσφέρει στο ελληνικό κοινό μια ξεκούραστη, άνετη και πραγματικά οικονομική εμπειρία αγορών.

Δοκίμασέ το και βγες κερδισμένος!

http://picodi.gr/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).