Μόλις κυκλοφόρησε: GNOME 3.20

Μετά από έξι μήνες ανάπτυξης, το πολυαναμενόμενο περιβάλλον εργασίας GNOME 3.20 για λειτουργικά συστήματα GNU/Linux μόλις κυκλοφόρησε και επίσημα.gnome 3.20

Το GNOME είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο χρησιμοποιημένα περιβάλλοντα εργασίας στην πλατφόρμα του Linux, που έχει υιοθετηθεί από δημοφιλή λειτουργικά συστήματα όπως το Red Hat Enterprise Linux, Fedora, openSUSE, το GNOME, και πολλά άλλα.

Το GNOME 3.20 είναι η τελευταία μεγάλη έκδοση και φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις σε όλες σχεδόν τις βασικές εφαρμογές.

“Η έκδοση 3.20 έχει ονομαστεί “Delhi” (Δελχί), σε αναγνώριση της προσπάθειας της ομάδας GNOME.Asia. Το GΝOME.Asia είναι ένα σημαντικό ετήσιο γεγονός του GNOME, και είναι εφικτό μόνο λόγω της σκληρής δουλειάς των τοπικών εθελοντών. Φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Δελχί, της Ινδίας μεταξύ της 21ης ​​και 24ης Απριλίου,” αναφέρει η επίσημη ιστο.

Στα εξέχοντα χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος εργασίας GNOME 3.20 συμπεριλαμβάνονται: για αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος μέσω του GNOME Software, μεσαίο κλικ paste, kinetic scrolling, drag-and-drop για το Wayland, πληκτρολογίου και gestures για τις βασικές εφαρμογές, τεχνολογία XDG-Apps για την εγκατάσταση πολλών εκδόσεων μιας εφαρμογής, και πολλά άλλα.

Το GNOME 3.20 αυτή τη στιγμή οδεύει προς τα αποθετήρια λογισμικού των μεγάλων διανομών GNU/Linux και θα το δούμε στις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα, και είναι έτοιμο για χρήση σε συστήματα παραγωγής.gnome

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).