Άνοιξαν οι προ-παραγγελίες για το Ubuntu tablet της Canonical

Τον προηγούμενο μήνα αναφέραμε ότι η Canonical, και η ισπανική εταιρεία BQ, ανακοίνωσαν την δημιουργία του πρώτου Ubuntu tablet. Το πρώτο tablet με Ubuntu, ονομάζεται BQ Aquaris M10 Ubuntu και μόλις άνοιξαν οι προ-παραγγελίες.Ubuntu tablet BQ Aquaris M10 Ubuntu Edition

Το tablet διατίθεται μέσω του online καταστήματος της BQ σε δύο παραλλαγές, το Aquaris M10 HD και το Aquaris M10 Full HD. Μαζί με το Ubuntu το tablet θα τρέχει και το Android 5.1 Lollipop, αλλά χάρη σε μια συνεργασία μεταξύ της Canonical και της BQ.

Κατά τη διάρκεια του MWC 2016 του περασμένου μήνα, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, η Canonical είχε το tablet BQ Aquaris M10 Ubuntu Edition στο τεράστιο περίπτερο της, μαζί με το υπέροχη Meizu PRO 5 Ubuntu Edition smartphone, μαζί με τα Sony Xperia Ζ1 και OnePlus One Ubuntu .

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του tablet BQ Aquaris M10 Ubuntu Edition, είναι η . Η συσκευή κοστίζει 289,90 δολάρια στην Full HD έκδοση, και 249,90 δολάρια για το μοντέλο HD.

Να αναφέρουμε ότι η BQ θα αποστέλλει το Ubuntu tablet σε επιλεγμένες χώρες της ς Ένωσης, καθώς και σε ορισμένες που δεν ανήκουν στην ΕΕ.

Το tablet BQ Aquaris M10 Ubuntu Edition, έχει μια αφής 10,1-ιντσών, έναν επεξεργαστή MediaTek Quad-core MT8163A χρονισμένο στα 1.5GHz, 2GB RAM, 16GB χώρο αποθήκευσης, MicroSD slot έως 64GB, και μια 8 MP κάμερα με διπλό φλας, εστίαση και ανάλυση Full HD (1080p) για εγγραφή βίντεο.

Τι λέτε; Δεν είναι ενδιαφέρον, ειδικά με μια τέτοια τιμή; Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να το κρατήσετε από το παρακάτω link:

https://store.bq.com/en/ubuntu-edition-aquaris-m10/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).