aaa

Το Dropbox για Android σας επιτρέπει να ανοίγετε αρχεία PDF

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Dropbox και Adobe ανακοινώσανε σήμερα ότι μπορείτε πλέον να ανοίγετε PDF που είναι αποθηκευμένα στο Dropbox χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Adobe Acrobat Reader για συσκευές Android.

dropbox

Το παραπάνω είναι αποτέλεσμα μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Adobe και της Dropbox που είχε ανακοινωθεί τον Οκτώβριο. Λίγες εβδομάδες αργότερα, οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι οι συσκευές iOS μπορούν να ανοίγουν αρχεία από το Drοpbox.

Φυσικά η δυνατότητα αυτή είναι αμοιβαία επωφελής και για τις δύο εταιρείες. Αφενός μεν ενισχύει την αξία του προγράμματος Adobe Acrobat, ειδικά για κινητά, και αφετέρου κάνει το Drοpbox ποιο οικείο στο καταναλωτή αφού μπορεί να εργαστεί με που είναι ήδη εξοικειωμένος.

Αναφορικά το Drοpbox έχει ήδη πολλές συνεργασίες για το είδος των αρχείων που αποθηκεύονται σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων του Microsoft και του Salesforce .

Μόλις ενημερώσετε το Android κινητό σας τηλέφωνο με την τελευταία έκδοση του Acrobat Reader, θα πρέπει να το συνδέσετε με το λογαριασμό σας στο Drοpbox για να ισχύει η νέα δυνατότητα. Η νέα έκδοση του Drοpbox για Android θα έχει ένα αναδυόμενο μήνυμα που σας προσφέρει την ευκαιρία να «κάνετε περισσότερα με τα PDF έγγραφά σας”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).