Η Microsoft διαθέτει για όλους το Cloud App Security

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι η υπηρεσία ασφαλείας που χρησιμοποιεί για το Cloud (Cloud App Security) και βασίζεται στην τεχνολογία που προέκυψε από την εξαγορά της Adallom το 2015, είναι πλέον διαθέσιμη για οποιονδήποτε επιθυμεί να τη χρησιμοποιήσει.Microsoft Cloud App Security

“Η λύση παρέχει ένα σύνολο για να βοηθήσει τις εταιρείες σχεδιασμού να επιβάλουν μια διαδικασία εξασφάλισης της χρήσης του Cloud. Από την ανακάλυψη και τη διερεύνηση των δυνατοτήτων, μέχρι τον έλεγχο και την προστασία,” αναφέρει η ομάδα του Cloud App Security σε μια δημοσίευση.

“Είναι εύκολο να αναπτυχθεί, να εγκατασταθεί να χρησιμοποιηθεί και παρέχει άμεσες λειτουργίες out-of-the-box, καθώς και πλούσια tutorials για το ξεκλείδωμα προηγμένων δυνατοτήτων.”

Σε γενικές γραμμές, τα εργαλεία αυτά επιτρέπουν στις εταιρείες να δουν ποιες υπηρεσίες cloud χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι, και στη συνέχεια μπορούν να περιορίσει αυτή τη χρήση.

Η υπηρεσία μπορεί να ενσωματωθεί με firewalls και proxies από διάφορους προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Blue Coat, Cisco, Palo Alto, , Juniper, και .

Όσον αφορά τις υπηρεσίες cloud, το νέο εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για τις υπηρεσίες Amazon Web Services, Box, Dropbox, Google Apps, Office 365, ServiceNow, και Salesforce.

Το λανσάρισμα της σημαίνει ότι η Microsoft ανταγωνίζεται πλέον με τα Skyhigh Networks, Netskope, Elastica, και άλλες εταιρείες ασφαλείας στο σύννεφο.

https://technet.microsοft.com/en-us/library/mt668458.aspx

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).