ESET γιατί το Default is not an option

Με τίτλο «Default is not an option» η ESET Hellas παρουσίασε την τοποθέτηση της αναφορικά με  το σύγχρονο τοπίο των απειλών και την ανάγκη ολικής επαναδιαμόρφωσης των πληροφοριακών υποδομών, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο 6o Infocom Security 2016.eset security

Σύμφωνα με την ομιλία του Γιάννη Παυλίδη, Presales & Tech Engineer της ESET Hellas, η εγκατάσταση της Security σουίτας δεν αποτελεί την ολοκλήρωση της Endpoint προστασίας σε ένα εταιρικό δίκτυο, όπως συχνά πιστεύεται, αντιθέτως μάλιστα, θα πρέπει να θεωρείται η αρχή της διαδικασίας.

Στις περισσότερες εγκαταστάσεις πλατφορμών, παρατηρείται η τάση να διατηρούνται οι περισσότερες επιλογές στα «default settings». Καθώς όμως τα default settings από τη φύση τους είναι φτιαγμένα ώστε να ταιριάζουν στην πλειοψηφία των χρηστών, δεν είναι δυνατόν να αποδίδουν 100% σε κάθε εταιρία, αφού υπάρχουν πάντα διαφορετικές υποδομές.

Ειδική αναφορά έγινε στην ορθή αξιοποίηση των λύσεων, με τον κ. Παυλίδη να σημειώνει ότι «Στην ουσία, αυτό που χρειάζεται να κάνουν οι Administrators, είναι να ελέγχουν τις και τις δυνατότητες των των, ώστε να εντοπίσουν παραμετροποιήσεις και επιπρόσθετες που κάνουν τη διαφορά στην προστασία, όπως τα ESET LiveGrid, Reporting, Automation και τη γενικότερη παρακολούθηση των τάσεων, τόσο σε απειλές, όσο και σε τεχνικές προστασίας.»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη σχετική στο σύνδεσμο:

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.