microsoft

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ προωθεί τα Windows 10

Η υπέγραψε πρόσφατα μια συμφωνία με το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών για να εγκαταστήσουν το Windows 10 σε 4 εκατομμύρια υπολογιστές, αλλά αποδεικνύεται ότι αυτή η εταιρική σχέση πάει πολύ καλύτερα από ό, τι είχε φανταστεί η εταιρεία.Microsoft Windows 10

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του Fedscoop, ο CIO του Πενταγώνου Terry Halvorsen εξήρε την ασφάλεια των Windows 10 και συνέστησε σε όλους τους υπαλλήλους του Υπουργείου Άμυνας να εγκαταστήσουν το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft στους υπολογιστές στο σπίτι τους.

“Αν τε έναν υπολογιστή στο σπίτι και δεν είστε σε Windοws 10, αδικείτε τον εαυτό σας. Θα έπρεπε να εγκαταστήσετε το Windows 10,” δήλωσε στη συνέντευξη.

“Θα κυκλοφορήσουμε γενικούς οδηγούς για τους υπαλλήλους μας – χωρίς να προωθούμε τα Windοws 10 ή την Microsoft ειδικά (σ.σ.: καλό;). Οι οδηγοί αυτοί θα συμπεριλαμβάνουν ποια είναι τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα Windows 10 αν εγκαταστήσετε το λειτουργικό στο σπίτι σας.”

Είναι αυτονόητο ότι οι δηλώσεις αυτές θα βοηθήσουν τη Microsoft να διαθέσει τα Windοws 10 σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές.

Μόνο η συμφωνία με την εταιρεία και το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ θα φέρει τα Windοws 10 σε 4 εκατομμύρια συσκευές και είναι μια τεράστια νίκη για τη Microsoft.

Αν μάλιστα ακολουθείται από τέτοιες δηλώσεις που ενθαρρύνουν τους εργαζόμενους να αλλάξουν στο νέο λειτουργικό σύστημα η προώθηση του λειτουργικού φαίνεται να πηγαίνει περίφημα.

Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα αίτια που ώθησαν τον κ. Terry Halvorsen να κάνει μια τέτοια δήλωση και να προσφέρει δωρεάν (;) στην Microsoft, εγκωμιάζοντας ένα λειτουργικό για την ασφάλεια του, όταν υπάρχουν αρκετές αναφορές για την αλόγιστη συλλογή δεδομένων…

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).