Microsoft Bing Insiders: βοηθήστε μας να κάνουμε το Bing καλύτερο

Bing Insider program: Η Microsoft είναι σήμερα λίγο πολύ η μόνη που έχει μια μεγάλη μηχανή που μπορεί να σταθεί δίπλα στην Google, καθώς η εταιρεία έχει επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια για να κάνει το Bing ανταγωνιστή του Google Search.Bing Insiders

 

Οι προσπάθειες αποδίδουν ναι μεν καρπούς, καθώς το Bing έχει φτάσει στο ποσοστό 20 τοις εκατό του μεριδίου της αγοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες, και τείνει να γίνει επιτέλους μια εναλλακτική λύση του Google Search, αλλά το 20% δεν είναι αρκετό.

Η Microsoft έχοντας μεγαλύτερες βλέψεις, εγκαινίασε το Bing Insider, αποσκοπώντας να πάρει πληροφορίες από τους χρήστες σχετικά με τις νέες λειτουργίες που θα θέλανε να δούνε στο Bing και για να βελτιώσουν τη μαζί.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft ένα τέτοιο πρόγραμμα στα προϊόντα της. Η αρχή έγινε με το και η προσπάθεια ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2014.

Σκοπός των προγραμμάτων αυτών είναι να βοηθήσουν τη Microsoft να πάρει πληροφορίες και προτάσεις σχετικές με χαρακτηριστικά και ιδέες για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της, ενώ παρέχει σε αυτούς που συμμετέχουν πρόσβαση σε πρώιμα χαρακτηριστικά που δεν είναι διαθέσιμα στους πελάτες λιανικής.

 

Στην περίπτωση του Bing, ωστόσο, το πρόγραμμα προσφέρει μόνο περιορισμένες θέσεις και δεν μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας. Η Microsoft διαθέτει μια σελίδα έρευνας για τους ενδιαφερόμενους χρήστες, και στο τέλος η εταιρεία θα επιλέξει αυτούς που επιθυμεί να συμμετάσχουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

 

“Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Πρόγραμμα Insiders Bing! Οι Bing Insiders θα είναι μια παθιασμένη κοινότητα χρηστών του Bing που θέλουν να γνωρίζουν, και θα έχουν από νωρίς πρόσβαση στα νεότερα χαρακτηριστικά. Η ανατροφοδότηση τους μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε Bing φοβερό. Ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε; Ολοκληρώσετε αυτή την μικρή (3 ερωτήσεις) έρευνα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν είστε κατάλληλος,” αναφέρει η σελίδα της έρευνας.

 

Microsoft Bing Insiders

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).