Η Apple αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα ταυτότητας

Η Apple φέρεται να αναζητεί νέους τρόπους για να δώσει ζωή στα προϊόντα της, και όπως φαίνεται σκέφτεται να επενδύσει περισσότερο στην έρευνα και την ανάπτυξη, σύμφωνα με μια νέα δημοσίευση.

Έτσι η Apple είναι πρόθυμη να ξοδέψει γύρω στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια για έρευνα και ανάπτυξη το 2016 όπως αναφέρει η Above Avalon. Το συγκεκριμένο ποσό είναι υπέρ-αυξημένο από το ποσό που είχε στον προϋπολογισμό της η (6 δις δολάρια) για το 2015.

Φυσικά ακόμα και αν η δημοσίευση αληθεύει, το γεγονός δεν εγγυάται απαραίτητα ότι η Αpple είναι στο σωστό δρόμο, καθώς μια επιτυχημένη στρατηγική εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες.apple event

Και ο πρώτος από αυτούς είναι η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας της έρευνας και της ανάπτυξης. Η Αpple έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι τα προϊόντα της δεν είναι πλέον καινοτόμα, και επενδύοντας στη διαδικασία της έρευνας, ανάπτυξης και προ-, η εταιρεία ελπίζει φέρει νέα προϊόντα.

Ο CEO της Apple Tim Cook έχει ήδη ανακοινώσει ότι τα “επόμενα iPhones” θα κυκλοφορήσουν με λειτουργίες που ούτε καν υποψιαζόμαστε αυτή τη στιγμή, και ίσως το Cupertino να έχει όντως κάποιες καινοτόμες ιδέες. Ο κ. Tim Cook πάντως δεν προσδιόρισε χρονικά το πότε θα κυκλοφορήσουν αυτά τα “επόμενα iPhones.”

Εξάλλου, κατά καιρούς έχουμε ακούσει από πολλές εταιρείες για νέες καινοτόμες ιδέες, αλλά ποτέ δεν τις είδαμε στα ράφια των καταστημάτων. Συνήθως παραμένουν καταχωνιασμένες στα των γραφείων καταχώρισης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Βέβαια έχουμε ακούσει ότι κατασκευάστρια εταιρεία του iPhone ψάχνει την τύχη της και σε νέα προϊόντα όπως για την ανάπτυξη κάποιου αυτοκινήτου, έτσι είναι πιθανό ότι μέρος αυτού του νέου προϋπολογισμού να προορίζεται για κάποιο επερχόμενο αυτοκίνητο της Apple.

Χωρίς αμφιβολία, τα πράγματα δεν θα αλλάξουν σε μια νύχτα, αλλά τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι η Apple γνωρίζει ότι υπάρχει και ετοιμάζεται να αλλάξει.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).