Η Microsoft περιορίζει την αποστολή αρχείων στο Skype στα 100 MB

H Microsoft δεν σας επιτρέπει πλέον να μοιραστείτε αρχεία στο Skype μεγαλύτερα από 100ΜΒ.

Skype Web

Η υπηρεσία “κοινή χρήση αρχείων” στο Skype μεταξύ των επαφών, είναι εξαιρετικά βολική και εύκολη, δεδομένου ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να αποθέσετε ένα αρχείο σας στο παράθυρο συνομιλίας και αυτό θα μεταφερθεί στον συνομιλητή σας. Μια πρόσφατη αλλαγή όμως που έκανε η Microsoft φέρνει κακά μαντάτα στους λάτρεις αυτού του χαρακτηριστικού.

Η εταιρεία περιορίζει τη μεταφορά αρχείων στο Sκype έως τα 100 MB, οπότε αν το αρχείο που θέλετε να στείλετε είναι μεγαλύτερο από το νούμερο αυτό, θα πάρετε ένα λάθους και θα σας απαγορευθεί η αντίστοιχη ανταλλαγή. Ο καλύτερος τρόπος πλέον για να στείλετε αρχεία μεγαλύτερα των 100ΜΒ είναι είτε να τα φορτώσετε στο onedrive και στη συνέχεια να δώσετε στην επαφή σας τη για να τα κατεβάσει, ή απλά να χωρίσετε το αρχείο σε πολλά 100 MB αρχεία και στη συνέχεια να τα στείλετε ένα προς ένα μέσω Sκype .

Επιπλέον, εάν στέλνετε αρχεία σε μια επαφή και χάσετε τη σύνδεσή σας στο Internet για οποιοδήποτε λόγο, το Sκype υποστηρίζει τώρα την παύση, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε τη μεταφορά, όταν θα επανασυνδεθείτε. Αυτό είναι χρήσιμο, ειδικά για τα μεγάλα αρχεία, που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ανέβουν στο .

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αξίζει να γνωρίζετε ότι τα αρχεία που μεταφέρθηκαν ως μέρος μιας συνομιλίας σας στο Sκype παραμένουν διαθέσιμα για download για 30 ημέρες. Μόλις λήξει αυτή η περίοδος, το κουμπί λήψης μετατρέπεται σε μια μικρογραφία που εμφανίζει το μήνυμα “Το αρχείο δεν είναι διαθέσιμο”.

Όλες αυτές οι αλλαγές έχουν υλοποιηθεί από την Microsoft χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπάρχει πιθανότητα πολλοί από εσάς να παραξενεύεστε με την συμπεριφορά του Sκype.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).