AV-TEST: Το καλύτερο antivirus για οικιακούς χρήστες με Windows 10

Μετά από ένα νέο κύκλο δοκιμών που διενεργήθηκαν από το γερμανικό ινστιτούτο AV-TEST σας ανακοινώνουμε τα καλύτερα antivirus για τους οικιακούς με συσκευές Windows 10 το 2016.ANTIVIRUS

Αποδεικνύεται ότι μόνο μία λύση μπόρεσε να περάσει με επιτυχία όλα τα tests του AV-TEST συλλέγοντας τον μέγιστο αριθμό στα σημεία: το Bitdefender Internet Security 2016 είναι ο νικητής της χρονιάς.

Η σουίτα ασφαλείας της Bitdefender κατάφερε να πάρει από 6 σημεία σε όλες τις δοκιμές, δηλαδή την προστασία, την απόδοση και την χρηστικότητα, καταφέρνοντας να σκοράρει καλύτερα από τους αντιπάλους της Kaspersky ή Norton.av-tes april-2016

Τα λογισμικά ασφαλείας της Kaspersky, Trend Micro και της Symantec ήταν πολύ κοντά με σχεδόν τέλεια απόδοση, αλλά τα περισσότερα από αυτά έχασαν σχεδόν 0,5 μονάδες σε διάφορες δοκιμασίες, το Kaspersky Internet Security 2016, για παράδειγμα, πήρε 5,5 πόντους σε δοκιμές επιδόσεων.

Αλλά για πολλούς χρήστες τα πιο σημαντικά αποτελέσματα είναι αυτά των δωρεάν λογισμικών ασφάλειας.

Το Avast Free Antivirus 2016 πήρε 6 από από 6 σημεία για την προστασία και τη χρηστικότητα, αλλά μόνο 4,5 βαθμούς για την απόδοση.

Το AVG Internet Security κατάφερε να συλλέξει 5,5 βαθμούς για την προστασία, 5 βαθμούς απόδοσης, και 6 για την χρηστικότητα.

Το Windows τώρα έλαβε 3 βαθμούς για την προστασία, 5 βαθμούς για την απόδοση, και 5,5 στη χρηστικότητα. Αυτό οδηγεί σε μια συνολική βαθμολογία 13,5 μονάδες με μέγιστο αποτέλεσμα το 18.

AV-TEST

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).