AV-TEST 2016: το καλύτερο antivirus για επιχειρήσεις

Πριν από λίγο δημοσιεύσαμε τα αποτελέσματα των δοκιμών της AV-TEST που καθορίζουν το πιο αξιόπιστο antivirus για τους χρήστες του Windows 10. Το Γερμανικό ινστιτούτο δοκιμών AV-TEST διεξήγαγε όμως και μια σειρά δοκιμών προσπαθώντας να καθορίσει ποια είναι η καλύτερη λύση ασφάλειας για τις που τρέχουν Windows 10.AV-TEST

Σύμφωνα με τα ευρήματά τους, υπάρχει μόνο μία λύση ασφαλείας που κατάφερε να πιάσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Για άλλη μια φορά η Bitdefender τερμάτισε τα διατα για την των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν Windows 10.av test

Το της Bitdefender πήρε έξι σημεία σε τρεις δοκιμές που αφορούσαν την προστασία, την απόδοση και τη χρηστικότητα, καταφέρνοντας έτσι να ξεπεράσει άλλες προηγμένες λύσεις ασφάλειας που αναπτύχθηκαν από την Kaspersky και Symantec. Η Kaspersky κατέλαβε τη δεύτερη θέση με συνολικά 17,5 πόντους, ακολουθούμενη από τη Symantec με την ίδια βαθμολογία. Η AVG ήταν τέταρτη με 16,5%.

Το λογισμικό της Kaspersky χάσει έχασε 0,5 μονάδα στη δοκιμή επιδόσεων, ενώ η Symantec έχασε μισό βαθμό στην κατηγορία της χρηστικότητας. Η AVG, από την άλλη πλευρά, πήρε 5,5 μονάδες για προστασία, 5 για την απόδοση, και 6 για ευχρηστία.

Όσον αφορά τη Microsoft τώρα, το προϊόν ασφαλείας που χρησιμοποιούν τα Windows κατάφερε να πιάσει 14 πόντους στις δοκιμές της AV-Test.

Αναλυτικά το Windows Defender πήρε 3 βαθμούς για προστασία, 5 βαθμούς για την απόδοση, και 6 για τη χρηστικότητα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).