Έξι εφαρμογές και gadgets που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε

Είστε δύσκολοι στον ύπνο? Τα προβατάκια δεν βοηθάνε? Σας έχουμε έξι με εφαρμογές και gadgets για να κοιμηθείτε σαν πουλάκι.

Sleep gadgets

Αναφερόμενοι στις τεχνολογικές λύσεις υπάρχουν πολλές εφαρμογές και συσκευές που μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε,  χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους, όπως η καθησυχαστικούς ήχους, ύπνωση, διαλογισμό, χρωματιστά φώτα και κάποιες άλλες αποδεδειγμένες μεθόδους. Εμείς σήμερα θα δούμε έξι εφαρμογές και gadgets που μπορεί να βελτιώσουν τον ύπνο σας.

Εφαρμογές:

1. Relax & Sleep Well Hypnosis

Sleep-Relax-and-hypnosis
Πρόκειται για μία εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο διάσημος βρετανός υπνωτιστής Glenn Harrold. Το Relax & Sleep Well Hypnosis αποτελείται βασικά από ηχογραφήσεις του Glenn Harrold σε πολλούς τύπους αυτο-ύπνωσης. Με τη δωρεάν έκδοση μπορείτε να πάρετε ένα αρχείο 29 λεπτών με ήχους και την κατευναστική φωνή του Γκλεν. Θα πάρετε επίσης ένα μουσικό κομμάτι για διαλογισμό των 639 hertz Solfeggio Sonic Meditation που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Για το υπόλοιπο των κομματιών και εφόσον μείνετε ευχαριστημένοι, θα πρέπει να πληρώσετε αγοράζοντας τα εντός της εφαρμογής.
Κατεβάστε τη για Android και iOS

 

2. Pzizz

Pzizz

Η εφαρμογή Pzizz παίζει ένα διαφορετικό soundtrack κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε με ήχους, μουσική, φωνές και binaural beat. Η Pzizz ισχυρίζεται ότι μπορεί να “λύσει την αϋπνία”, χρησιμοποιώντας το μοναδικό τυχαίο αλγόριθμο που παράγει ένα νέο ήχο κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι υπάρχουν πάνω από 100 δισεκατομμύρια συνδυασμοί, έτσι δεν πρέπει να ακούσετε την ίδια διαδρομή δύο φορές. Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο της διάρκειας του κομματιού (10 min – 12 ώρες) και ελέγχει μεμονωμένες φωνές / μουσική / ήχοι και τον τύπο του ήχου, όπως στερεοφωνικό ή 3D. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν, παρόλο που παλαιότερα κόστιζε $9,99.
Κατεβάστε τη για Android και iOS

 

3. Sleep Genius

Sleep-genius

Η εφαρμογή Sleep Genius έρχεται με κομμάτια που δημιουργήθηκαν με τη χρήση νευροαισθητηριακών αλγορίθμων που βοηθούν τον εγκέφαλό σας να ετοιμαστεί για ύπνο και στη συνέχεια να τον καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια των κύκλων ύπνου. Αυτό σας επιτρέπει να κοιμηθείτε εύκολα και βαθιά κατά την διάρκεια όλης της νύχτας. Επίσης, έρχεται με ένα μοναδικό ξυπνητήρι που χρειάζεται πέντε λεπτά για να σας ξυπνήσει και ενεργοποιείται με τη χρήση διαφόρων ήχων. Η Sleep Genius έχει δημιουργηθεί κατά κύριο λόγο για τους αστροναύτες της NASA για να τους βοηθήσει τον ύπνο. Η εφαρμογή κοστίζει $9,99 για να απολαύσετε όλες τις , συμπεριλαμβανομένων του δυναμικού ύπνου και της παρακολούθηση του ύπνου.
Κατεβάστε τη για Android και iOS

 

Gadgets για να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε:

1.  Aura της εταιρείας Withings

Withings-Aura

Η κύρια του είναι η παρακολούθηση του ύπνου, αλλά κάνει επίσης πολύ καλή δουλειά στο να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε. Το Aura έρχεται με έναν αισθητήρα που περνιέται κάτω από το στρώμα σας για να παρακολουθεί τις κινήσεις του , τον καρδιακό ρυθμό σας, τον ρυθμό της αναπνοή σας, κλπ. Η συσκευή λειτουργεί σαν μια και απελευθερώνει φως που διεγείρει μία ουσία, την μελατονίνη (υπεύθυνη ορμόνη για τον ύπνο), και έχει και χαλαρωτικούς ήχους για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε. Αν θέλετε μια καλή συσκευή παρακολούθησης ύπνου που βοηθά επίσης να κοιμηθείτε, τότε ρίξτε μια ματιά στο Aura.
Τιμή: $ 299.95

 

2. BluBlocker

BluBlocker

Το μπλε φως που βγαίνει από την τηλεόραση/οθόνη του υπολογιστή, επηρεάζει την ορμόνη μελατονίνη με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε μετά να κοιμηθείτε. Τα γυαλιά BluBlocker μπλοκάρουν το μπλε φως καθώς και το υπεριώδες φως ώστε να σας διασφαλίσουν ότι θα κοιμηθείτε εύκολα μετά τη παρατεταμένη χρήση μιας ψηφιακής συσκευής. Βοηθούν επίσης να βλέπετε και πιο καθαρά. Έρχονται σε πολλά σχέδια για να ταιριάζουν με το στυλ σας.
Τιμή: $ 99.95

 

3. Drift Light

Drift-Light

Η Drift Light είναι μια λάμπα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε. Εκπέμπει λιγότερο μπλε φως από τους κανονικούς λαμπτήρες και έρχεται με ένα χρόνο dimming των 37 λεπτά (χρόνος που αργοσβήνει η λάμπα και είναι ίσος με ένα ηλιοβασίλεμα) για να σας βοηθήσει να πάτε για ύπνο. Η λάμπα είναι σε θέση να εκπέμπει 40 watt φως καταναλώνοντας μόνο το 7 βατ ηλεκτρικής ενέργειας.
Τιμή: $ 24.95

 

Bonus

Sleep-x12
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο κρεβάτι που ονομάζεται Sleep Number's x12 bed για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα. Το κατατάξαμε σαν bonus λόγω της υψηλής τιμής του που μπορεί να επηρεάσει αντίστροφα τον ύπνο σας (!!!). Πρόκειται για ένα κρεββάτι που ελέγχει με την φωνή μια ρυθμιζόμενη βάση, περιέχει ένα ειδικό αφρό που ανακουφίζει μέσω της πίεσης που ασκεί, ένα ισχυρό tracker ύπνου, ρυθμιζόμενη ακαμψία και ένα μασάζ.
Τιμή: 8000 $ – $ 10.500 ανάλογα με το μέγεθος

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).