youtube1

Πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο από το YouTube με τον ήχο σε σίγαση

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς να ενσωματώσετε ένα βίντεο από το YouTube με ενεργοποιημένο το autoplay αλλά με τον ήχο σε σίγαση. Το βίντεο του YοuTube θα παίξει αυτόματα όταν φορτωθεί η ιστο, αλλά με τον ήχο ορισμένο στο μηδέν.youtube

Είναι εύκολο να ενσωματώσετε βίντεο από το  YouTube στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να κάνετε αντιγραφή τον προεπιλεγμένο IFRAME κώδικα ενσωμάτωσης, να τον επικολλήσετε οπουδήποτε μέσα ιστοσελίδα σας και είστε έτοιμοι. Το YοuTube επιπλέον προσφέρει μία πολύ βασική παραμετροποίηση. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις διαστάσεις ή να αποκρύψετε την επωνυμίας YοuTube κλπ, αλλά αν θα θέλατε περισσότερο έλεγχο της συμπεριφοράς του ενσωματωμένου τότε μπορείτε να το κάνετε μέσω του YouTube Player API.

Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς μπορείτε να ενσωματώσετε ένα βίντεο από το YοuTube το οποίο θα παίξει αυτόματα, όταν φορτώσει η ιστοσελίδα, αλλά με σίγαση ήχου.

Θα μπορούσε να ήταν μία χρήσιμη για μία ιστοσελίδα που πωλεί διάφορα προϊόντα, να ξεκινάει για παράδειγμα με ένα  σύντομο screencasts για να τονίζει τα προϊόντα, παίζοντας ένα βίντεο 5-10 δευτερολέπτων κατά την αρχική φόρτωση της σελίδας, αλλά χωρίς ήχο για να μην ενοχλείται ο χρήστης.

Η ένταση του ήχου θα είναι αυτόματα ορισμένη στο μηδέν και ο χρήστης μπορεί χειροκίνητα με ένα κλικ να ενεργοποιήσει το ήχο. Ομοίως, εάν χρησιμοποιείτε ως φόντο βίντεο από το YοuTube , είναι πιο λογικό να ενσωματώσετε την σίγαση του βίντεο που τρέχει συνεχόμενα.

Αλλά ας δούμε πως μπορείτε να το κάνετε. Πηγαίνετε στη σελίδα του YοuTube που περιέχει το βίντεο που θέλετε και σημειώστε το αναγνωριστικό id του βίντεο από τη διεύθυνση URL. Για παράδειγμα, αν η σύνδεση βίντεο από το YοuTube είναι http://youtube.com/watch?v=xyz-123, το id του βίντεο είναι XYZ-123 (όλοι οι χαρακτήρες δηλαδή μετά το v= και έως το επόμενο & ). Μόλις αντιγράψετε το id, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε στο παρακάτω script το YOUR_VIDEO_ID με το δικό σας id.

Στην συνέχεια ενσωματώστε όλο το παραπάνω script στον κώδικα της ιστοσελίδας σας και το βίντεο θα παίξει αυτόματα με τον ήχο σε σίγαση.

Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω τον player του Yοutube τροποποιώντας τις διάφορες μεταβλητές. Για παράδειγμα, αν ορίσετε το loop (βρόχο) ως 1, το βίντεο θα παίξει σε ένα loop. Αν θέσετε το fs σε 1 τότε θα εμφανιστεί ένα πλήρους οθόνης (fs=fullscreen) μέσα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής του βίντεο.

Καλή επιτυχία!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).