Η Google ανασχεδιάζει την μηχανή αναζήτησης

To Material Design αντιπροσωπεύει οπτικά την ταυτότητα της , και όπως φαίνεται η δοκιμάζει να φέρει νέες αλλαγές στο μεγαλύτερο της προϊόν: Goοgle.comGoogle Material Design

Χρήστες από όλο το Web αναφέρουν ότι τους εμφανίστηκε ανασχεδιασμένη η αρχική σελίδα της μηχανής αλλά και οι σελίδες των αποτελεσμάτων.

Αντί για μια σειρά από μπλε συνδέσεις σε λευκό φόντο, το κάθε αποτέλεσμα αναζήτησης εμφανίζεται στη δική του λευκή «κάρτα», και το φόντο αλλάζει σε ανοιχτό γκρι, όπως το Google Now. new

Το εικονίδιο στο γρανάζι ρυθμίσεων έχει αλλάξει επίσης στο και μοιάζει περισσότερο στο μενού που χρησιμοποιεί η εταιρεία στα κινητά (τρεις τελίτσες).

Η μεγαλύτερη όμως είναι οι κάρτες με τις πληροφορίες και τις διαφημίσεις που συνήθως εμφανιζόταν στη δεξιά πλευρά των αποτελεσμάτων.

Ο νέος σχεδιασμός ενσωματώνει τα αποτελέσματα αναζήτησης με τις διαφημίσεις. Αυτό σημαίνει περισσότερη σπατάλη χώρου, αλλά θα είναι πιο πιθανό για τους χρήστες να διαβάσουν τις διαφημίσεις.

Φυσικά η αλλαγή δεν είναι δραματική με δεδομένο ότι τα αποτελέσματα αναζήτησης έχουν κρατήσει την ίδια βασική εμφάνιση, μπλε και μαύρο κείμενο σε ένα καθαρό λευκό φόντο, αλλά η Goοgle φαίνεται να αλλάζει κάπως τον ρυθμό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).