Το Facebook διαθέτει υποστήριξη για φωτογραφίες 360 μοιρών σε όλους

Σε συνέχεια της ανακοίνωσής του τον περασμένο μήνα, το άρχισε να διαθέτει στο κοινό το χαρακτηριστικό υποστήριξης φωτογραφιών 360 μοιρών. Μόλις εμφανιστεί το χαρακτηριστικό και σε εσάς, θα μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες 360 μοιρών όπως ακριβώς το κάνετε και με τις κανονικές . panorama facebook

Το Facebook αναφέρει ότι απλά μπορείτε να ανεβάσετε πανοραμικές φωτογραφίες από το σας – ή να τραβήξετε μια με μια σωστή 360 μοιρών ή μια φωτογραφική (όπως η Ricoh Theta S) και στη συνέχεια να την ανεβάσετε όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη εικόνα.

Οι εικόνες θα εμφανίζονται σαν κινούμενα σχέδια 360 μοιρών στο feed των φίλων σας, για να δείχνουν ότι όποιος θέλει μπορεί να παίξει μαζί τους.

Προς το παρόν δεν είναι ακόμα σαφές το τι εννοεί το Facebook όταν αναφέρει “πανοραμικές.” Εννοεί φωτογραφίες που μπορούμε τις βλέπουμε από όλες τις γωνίες, ή απλά θα επιτρέπει μερική θέα.

Η αναφέρει ότι θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε 360 φωτογραφίες και με VR συσκευές. Αν έχετε ας πούμε ένα smartphone της Samsung και μια συσκευή Gear VR, μπορείτε να πατήσετε το “Προβολή σε VR” από την επάνω αριστερή γωνία, για να δείτε την εικόνα σε 360 μοίρες.

Προς το παρόν το νέο χαρακτηριστικό δεν υποστηρίζει ακόμη το Google Cardboard, το οποίο είναι μια πολύ πιο προσιτή συσκευή, αλλά ας ελπίζουμε ότι είναι απλά θέμα χρόνου.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης:

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).