MacOS Sierra Η Apple αλλάζει όνομα και φέρνει το Siri στα desktops

Νέο MacOS Sierra: Η Apple στην ετήσια εκδήλωση WWDC (Worldwide Developer Conference) αμέσως μετά την εναρκτήρια ομιλία ανακοίνωσε το νέο iOS, τα OS X, tvOS και .

Υπήρξαν μερικές μεγάλες ανακοινώσεις στο WWDC 2016, και μία από αυτές αφορούσε το επερχόμενο λειτουργικό για κινητές συσκευές iOS 10 (iPhone, iPad και iPod touch). Όμως η μεγαλύτερη ανακοίνωση μάλλον αφορούσε το νέο OS X.MacOS Sierra

Όπως δείχνει η Apple θέλει να τελειώσει με τον κύκλο του Mac OS X μετά την κυκλοφορία του 10.11 El . Η εταιρεία αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει τον αριθμό έκδοσης στο όνομα του λειτουργικό σύστημα που τροφοδοτεί από MacBooks έως και υπολογιστές iMac, σε κάτι νέο. Έτσι σήμερα η Apple ανακοίνωσε το επερχόμενο MacOS 10.12 «Sierra».

Ναι, είστε το διαβάσατε σωστά, MacOS θα είναι το νέο όνομα του λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές της Apple, και η επόμενη μεγάλη έκδοση έχει ονομαστεί Sierra, από την οροσειρά Sierra Nevada στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Το MacOS Sierra θα είναι αρχικά για δοκιμές σαν δημόσια beta από τον Ιούλιο, οπότε μπορείτε να εγγραφείτε από σήμερα για να λάβετε μια ειδοποίηση όταν θα είναι online.

Το MacOS Sierra θα διαθέτει αρκετά νέα , ξεκινώντας με το Siri για Mac, Ναι και οι υπολογιστές της Apple αποκτούν την ψηφιακή βοηθό. Το νέο λειτουργικό φέρνει επίσης κρυπτογράφηση end-to-end για την προστασία των δεδομένων σας και της ιδιωτικής σας ζωής, υποστήριξη Picture in Picture (PIP), ένα Universal Clipboard που θα επιτρέπει στους χρήστες να αντιγράψουν και να επικολλήσουν περιεχόμενο (κείμενο, , φωτογραφίες και βίντεο) μεταξύ συσκευών. Φέρνει επίσης καρτέλες υποστήριξης σε όλες τις εφαρμογές του Mac που υποστηρίζουν πολλαπλά παράθυρα, και υποστήριξη για κοινή χρήση της επιφάνειας εργασίας,

Φυσικά, θα υπάρξουν πολύ περισσότερα νέα χαρακτηριστικά μέχρι να κυκλοφορήσει το νεό λειτουργικό σύστημα MacOS Sierra αργότερα αυτό το φθινόπωρο.

Αν είστε προγραμματιστής και έχετε λογαριασμό την Apple μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα το νέο λειτουργικό:

http://developer.apple.com/

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).