Ναι το iOS 10 επιτρέπει την διαγραφή προεγκατεστημένων εφαρμογών

Επιτέλους κάτι που περίμεναν όλοι ήρθε με το iOS 10. Αν διαβάσατε τα χθεσινά νέα, ίσως γνωρίζετε ήδη ότι η Apple παρουσίασε σήμερα το μέλλον των λειτουργικών συστημάτων iOS, MacOS, tvOS και watchOS κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας στο event WWDC (Worldwide Developer Conference).

ios 10Όμως θα πρέπει να σταθούμε σε ένα σημείο που δεν αναφέραμε.

Η πρώτη έκδοση beta του iOS 10 και του MacOS Σιέρα έχουν κυκλοφορήσει ήδη για τους προγραμματιστές που είναι εγγεγραμμένοι στο Apple Developer. Έτσι μερικοί από αυτούς αμέσως μετά την πρώτη εγκατάσταση, ανέφεραν κάποια χαρακτηριστικά που δεν έχουν αποκαλύφθηκαν από την Apple κατά τη διάρκεια της εκδηλωσης WWDC 2016.

Ένα από αυτά τα κρυμμένα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα που δίνει το νέο iOS στους χρήστες του iPhone, και του iPad, να διαγράψουν μερικές από τις εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί από προεπιλογή στο λειτουργικό σύστημα για κινητές συσκευές iOS 10.

Έτσι με το επερχόμενο λειτουργικό θα μπορείτε να διαγράψετε τις εφαρμογές: , , σημειώσεις, ημερολόγιο, ρολόι, iTunes Store , αποτα, φωνητικές σημειώσεις, iCloud Drive, Υπενθυμίσεις, Μουσική, Mail, Υπολογιστής, Podcasts, Συμβουλές, Επαφές, Πυξίδα, Facetime, βίντεο, και το προσφάτως ανακοινωθέν Home app.

Κοιτάζοντας τις εικόνες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο πριν από λίγα λεπτά, από το AppleInsider, μερικές από τις εφαρμογές των αποθεμάτων δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Μεταξύ αυτών, μπορούμε να αναφέρουμε την φωτογραφική μηχανή, App Store, ειδήσεις, φωτογραφίες, , και το Ρολόι. Το νέο χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο από τους χρήστες του iOS, που συνήθιζαν να τοποθετούν όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούσαν σε κάποιο φάκελο, αφού δεν μπορούσαν να τις διαγράψουν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).