Λογαριασμοί του ISIS ντυμένοι με χρώματα gay προβάλουν gay πορνό

Αρκετοί λογαριασμοί στο Twitter που ανήκουν στην διαδικτυακή ομάδα του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) παραβιάστηκαν χθες και δημοσίευαν gay μηνύματα με συνδέσμους που οδηγούσαν σε gay πορνό.isis gay porn

Ένας hacker που συνδέεται με τους Anonymous και χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο WauchulaGhost, ξεκίνησε το πρώτο hack στους λογαριασμούς του ISIS στο Twitter μήνες πριν.

Στο αυτό, ο ίδιος – εκτός από τους hackers Ebony και Yeti – έχει καταφέρει να πάρει τον έλεγχο πάνω από 200 λογαριασμών του Twitter που ανήκουν σε υποστηρικτές του ISΙS.

Πολλοί από αυτούς όμως, έχουν αφαιρεθεί από τότε από το Twitter καθώς συνηθίζει να διαγράφει λογαριασμούς που κάνουν προπαγάνδα.

Μετά τους πυροβολισμούς στο νυχτερινό κέντρο Pulse στο Orlando την περασμένη Παρασκευή, οι hackers που είχαν στους λογαριασμούς του ISIS, άρχισαν να αντικαθιστούν τα μηνύματα προπαγάνδας με εικόνες και σημαίες του ουράνιου τόξου, αλλά και μηνύματα και συνδέσεις που οδηγούσαν σε πορνό με άτομα του ιδίου φύλου.

Οι hackers ωστόσο Θέλουν να είναι σαφές, ότι δεν χρησιμοποίησαν το πορνό με πρόθεση είναι να προσβάλλουν τους μουσουλμάνους, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι απευθύνονται σε Τζιχάντ εξτρεμιστές».

Ο WauchulaGhost δήλωσε στο Newsweek:

“Το έκανα για τις ζωές που χάθηκαν στο Orlando. Οι λογαριασμοί του ISΙS διέδιδαν και επαινούσαν την , έτσι σκέφτηκα ότι θα υπερασπιστώ αυτούς που χάθηκαν.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).