Γιατί η Apple σπάει τον παραδοσιακό κύκλο κυκλοφορίας του iPhone

Απροσδόκητα νέα: Η Apple σταματάει τον παραδοσιακό κύκλο αναβάθμισης του iPhone (κάθε δύο έτη μια μεγάλη ) που όλοι γνωρίζαμε. Η πληροφορία έρχεται από την Wall Street Journal και όπως θα δούμε παρακάτω έχει νόημα η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης.  iphone

Με άλλα λόγια, μην περιμένετε κάτι το ιδιαίτερο στο επερχόμενο μοντέλο του τρέχοντος έτους. Τα καλά νέα είναι ότι το 2017 θα πρέπει να τόσο εντυπωσιακό όσο θα είναι βαρετό το 2016.

Τα iPhone του 2016 θα διατηρήσουν σύμφωνα με τα ίδια χαρακτηριστικά με τα σημερινά πρότυπα, και τα ίδια μεγέθη οθόνης 4.7 και 5.5-ιντσών. Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά θα είναι ίσως η φημολογούμενη κατάργηση της υποδοχής των ακουστικών που θα κάνει το τηλέφωνο λεπτότερο. Οι επερχόμενες σύμφωνα πάντα με τις φήμες που κυκλοφορούν θα έχουν “βελτιωμένες αντοχές στο νερό.”

Το τηλέφωνο φέρεται ότι θα κυκλοφορήσει με ένα βύσμα Lightning-to-3.5mm, παρόμοιο με αυτό που έχει το Moto Ζ της Lenovo

Αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα απαλλαγούμε από τον παραδοσιακό κύκλο “tic-TOC” που χρησιμοποιεί η Apple για να αναβαθμίζει τις συσκευές της (όπου tic είναι η έκδοση s και ΤΟC η μεγάλη έκδοση) θα πρέπει να αναρωτιέστε γιατί αυτή η και γιατί τώρα..

Φυσικά, η Apple θα κάνει υπεραυξημένες πωλήσεις με αυτή τη μικρή διακοπή αφού ουσιαστικά δεσμεύεται για την ενός super μοντέλου το 2017. Έτσι αυτή η ανακοίνωση σημαίνει επίσης και την έναρξη του marketing της μεθεπόμενης συσκευής πριν ακόμα κυκλοφορήσει η επόμενη.

To σπάσιμο του κύκλου αναβάθμισης φέτος ειδικά έχει ένα πολύ συμβολικό νόημα. Το 2017 το iPhone γιορτάζει τα 10 χρόνια ύπαρξής του, και έτσι η Apple δεν θέλει “απλώς” ένα iPhone 7S.

Θα πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).