Windows

Η Microsoft πλήρωσε $10.000 επειδή τα Windows 10 έκαναν pc χρήστη αργό

Η Microsoft προσπάθησε να πλασάρει τα Windows 10 στην αγορά με ιδιαίτερα επιθετική πολιτική. Υπήρξαν αναφορές από χρήστες ότι ο υπολογιστής τους προέβηκε σε αναβάθμιση του λειτουργικού του συστήματος χωρίς την άδειά τους.

windows microsoft

Σύμφωνα με την The Seattle Times, αυτό συνέβη και στην Teri Goldstein με αποτέλεσμα η ίδια να προβεί σε μήνυση κατά της Microsoft και τελικά να της καταβληθεί το ποσό των $10.000 ως αποζημίωση, μετά από δικαστική απόφαση υπέρ της.

Η Goldstein ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι λίγες μέρες μετά τη κυκλοφορία των Windows 10 ο υπολογιστή της αναβαθμίστηκε μόνος του χωρίς η ίδια να το γνωρίζει και χωρίς να το έχει εγκρίνει. Στην συνέχεια το άρχισε να επιβραδύνει μέχρι που κράσαρε τελείως. Η μηνύτρια ισχυρίστηκε ότι ο υπολογιστής ήταν εργαλείο της εργασίας της και ότι εξαιτίας αυτού είχε διαφυγόντα κέρδη και τελικά αναγκάστηκε να αγοράσει ένα νέο υπολογιστή.

Από την πλευρά της, η Micrοsoft απολογήθηκε αναφέροντας ότι οι χρήστες έχουν ένα μήνα διορία για να επαναφέρουν το προηγούμενο λειτουργικό τους και μπορούν πάντα να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη πελατών. Ο δικαστή όμως δεν πείστηκε και έτσι η Teri Goldstein έδωσε ένα γερό μάθημα στην .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).