Νέο Windows 10 build 14376 με 1.800 διορθώσεις σφαλμάτων

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου build του 10 για τους εγγεγραμμένους στο Fast Ring του προγράμματος Windows Insider.

Το νέο Windows 10 build 14376 είναι για PC και Mobile και έρχεται με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στην απόδοση, καθώς η εστίαση της ς δεν είναι πια η προσθήκη νέων χαρακτηριστικών, αλλά η τελειοποίηση του λειτουργικού πριν την επερχόμενη κυκλοφορία του.windows 10

Η Dona Sarkar, επικεφαλής του προγράμματος των Windows Insider, αναφέρει ότι υπάρχουν γύρω στις 1.800 διορθώσεις σε αυτό το τελευταίο build, γεγονός που καθιστά προφανές ότι πλησιάζουμε τη στιγμή που το Update φτάνει σε τελικό στάδιο.

Η Microsoft έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει πάρα πολλά θέματα που είχαν αναφερθεί από προηγούμενα builds. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα που υπήρχαν σε δίκτυα ή VPN στο flyout των δικτύων, αλλά και διορθώσεις στο Windows Store που “πάγωνε” κατά την χρήση του.

Σύμφωνα με τη Microsoft, αυτό το build δεν περιέχει άλυτα γνωστά θέματα και όλα λειτουργούν κανονικά (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου).

“Δεν έχουμε κανένα γνωστά θέματα στη λίστα μας αυτή τη στιγμή για PC. Αν παρατηρήσουμε κάτι, θα ενημερώσουμε αυτό το ”, αναφέρει η Microsoft.

Build 14376 Changelog

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).