Έκαψε αυτοκίνητα της Google γιατί τον παρακολουθούσαν

0 Raul Murillo Diaz, 30 χρονών από το Oakland της California, παραδέχθηκε την ενοχή του στις επιθέσεις κατά των κεντρικών γραφείων της Google στο View αλλά και για άλλες δύο επιθέσεις εναντίον δύο αυτό-οδηγούμενων οχημάτων της ς σε δύο διαφορετικά περιστατικά.google car

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν Diaz στις 30 Ιουνίου, όταν τον σταμάτησαν κοντά στο αρχηγείο της Google. Οι αστυνομικοί κατά την στο αυτοκίνητό του ανακάλυψαν ένα πυροβόλο όπλο σε κοινή θέα (διαμετρήματος .22), καθώς και ένα κυλινδρικό αντικείμενο με καλώδια το οποίο αναφέρουν ότι ήταν μια βόμβα σωλήνα.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής ανακοίνωσαν αργότερα ότι η βόμβα δεν ήταν λειτουργική.

Το Αστυνομικό τμήμα του Mountain View κατηγορεί επίσης τον Diaz για το περιστατικό που έγινε την 19η Μαΐου, όταν ένας μασκοφόρος έριξε δύο μπουκάλια μπύρας Blue Moon γεμάτα με βενζίνη σε ένα πάρκινγκ του Mountain View που ανήκει στα κεντρικά γραφεία της Google στο Salado Drive.

Το βίντεο επιτήρησης εμφανίζει τον δράστη στις 22:52 να ρίχνει ένα μπουκάλι που έσπασε στο έδαφος κοντά στο , και άλλο ένα το οποίο προσγειώθηκε στο καπό του αυτοκινήτου, αλλά δεν έσπασε. Ο δράστης σήκωσε το δεύτερο μπουκάλι και το έσπασε στο έδαφος, στην δεξιά πλευρά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο αργότερα ξέσπασε σε φλόγες.

Ο Diaz παραδέχθηκε, επίσης ένα δεύτερο περιστατικό που έλαβε χώρα στις 4 Ιουνίου, περίπου στις 22:30, όταν ένας μασκοφόρος άνδρας έριξε αρκετές σφαίρες στα παράθυρα των γραφείων της Google στην Garcia Avenue. Τα πλάνα δείχνουν ότι έσπασαν τζάμια, αλλά δεν τραυματίστηκε κανείς.

Στις 10 Ιουνίου, περίπου 1:54, η Google κατήγγειλε επίσης στην ότι ένας μασκοφόρος έβαλε φωτιά σε ένα αυτό-οδηγούμενο όχημα στο κτίριο της εταιρείας στη Alta Avenue.

Το βίντεο δείχνει τον ύποπτο να ψεκάζει το αυτοκίνητο με ένα και στη συνέχεια να του δίνει φωτιά. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο Diaz ανέφερε στους αστυνομικούς είπε ότι αισθάνθηκε ότι η Google τον παρακολουθεί και ότι συλλέγει γι ‘αυτόν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).