Εντυπωσιακή φωτογραφία 140MB από το Huawei Mate 9

To Huawei Mate 9 είναι ένα από τα πιο ισχυρά phablets που κυκλοφορούν, με αρκετά προηγμένα και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Το Mate 9 εντυπωσιάζει με μια οθόνη 5.9 ιντσών full HD και μια dual-camera Leica setup στο πίσω μέρος.Huawei Mate 9

H Huawei δημοσίευσε πρόσφατα μια εικόνα που τράβηξε με τη φωτογραφική μηχανή του Mate 9/Mate 9 Pro, σύμφωνα με το GizmoChina. Το smartphone χρησιμοποιήθηκε για να τραβήξει μια φωτογραφία από επτά πόλεις από όλο τον κόσμο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Χονγκ Κονγκ και το Λονδίνο.

Η εικόνα εμφανίζει την λάμψη των πόλεων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά δεν περιλαμβάνει τα πυροτεχνήματα ή κάποια οπτικά εφέ στον ουρανό.

Δείτε τη φωτογραφία (click για μεγέθυνση)

Η Huawei ανακοίνωσε το Mate 9 το Δεκέμβριο του περασμένου έτους και το τηλέφωνο είναι ήδη από την Amazon στις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, το smartphone θα κυκλοφορήσει επίσημα στις ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου. Η συσκευή κοστίζει 799 δολάρια με 64GB αποθηκευτικό χώρο και 899 δολάρια για το μοντέλο με τα 128GB.

Το Huawei Mate 9 έρχεται με μια εντυπωσιακή dual-camera setup στο πίσω μέρος που έχει Leica: στα 20MP monochrome lens και στα 12MP για τον αισθητήρα χρώματος. Διαθέτει επίσης πολλαπλές λειτουργίες της κάμερας, όπως 2x zoom, Laser Focus, OIS και dual LED flash

Η μπροστινή κάμερα είναι στα 8MP με διάφραγμα στα f/1.9. Το smartphone τρέχει Android 7.0 Nougat μαζί με το EMUI 5.0 της εταιρείας. Η οθόνη του είναι στις 5.9 ίντσες Super AMOLED με ανάλυση 1080p και fingerprint sensor στο πίσω μέρος. Ο επεξεργαστής του είναι Kirin 955, έχει 4GB RAM μια μπαταρία στα 4,000mAh.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).