Η Google ανοίγει την πλατφόρμα Daydream VR στους προγραμματιστές

Μετά από δυο μήνες περιορισμού ανάπτυξης της ς Daydream VR, η Google άνοιξε διάπλατα τις πόρτες και επιτρέπει σε οποιονδήποτε να υποβάλει τις εφαρμογές του κάτω από την πλατφόρμα της ς.

daydream

Προηγουμένως, η εταιρεία είχε συνεργαστεί με μια επίλεκτη ομάδα συνεργατών της για να κατασκευάσει εφαρμογές για την πλατφόρμα, ώστε να δώσει μία γεύση της στους προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να δουλέψουν πάνω στη Daydream.

Μετά τους πρώτους που έφεραν εφαρμογές και στο store, όπως οι Jaunt, Within, Lucid Sight κλπ, η Google είναι ζητώντας κάποιες βασικές απαιτήσεις αφήνει τους προγραμματιστές να δουλέψουν πάνω στην πλατφόρμα της. Η πλειοψηφία αυτών των απαιτήσεων επικεντρώνεται στην άνεση του χρήστη, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες είναι αυτοί που θα κατευθύνουν την κάμερα και ότι η γραμμή του ορίζοντα παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής μίας ς.

Η Daydream είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για μερικά αλλά αναμένεται όλο και περισσότερες συσκευές να αποκτήσουν την πιστοποίηση. Μετά από αυτή την είδηση ​​από την Google, σίγουρα θα δούμε αρκετές νέες εφαρμογές στο κατάστημα της.

Αν και οι ανταγωνιστικές πλατφόρμες όπως η Gear VR της Samsung έχουν προϋπηρεσία περισσότερη από ένα χρόνο σε σχέση με την Google, πιθανολογείται ότι η Google γρήγορα θα καλύψει την διαφορά με το εύρος των συμβατών συσκευών που έχει υποσχεθεί.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).