Νέα Philips 245C7QJSB C-Line €219

Η MMD brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει μια νέα 24 ιντσών οθόνη από τη σειρά Moda design. Το 245C7QJSB δεν είναι απλά το πιο λεπτό απ' όλα τα μοντέλα της Philips, αλλά διαθέτει και ένα ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο που επιτρέπει την ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης, ελαχιστοποιώντας την απόσπαση ς και αυξάνοντας τη συγκέντρωση. Με εμπλουτισμένη Full HD ανάλυση και τη νέα τεχνολογία Ultra Wide Color, η οθόνη προσφέρει στους χρήστες σαφήνεια στη λεπτομέρεια με εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων για λαμπερές εικόνες.Philips

Εξηγώντας τι είναι αυτό που κάνει την καινούργια οθόνη να ξεχωρίζει, ο Artem Khomenko, Product Manager Ευρώπης των οθονών Philips στην MMD, αναφέρει ότι ”Αυτή είναι η πρώτη οθόνη μιας νέας σειράς οθονών για το σπίτι που συνδυάζει την κομψή εμφάνιση Moda με την τεχνολογία Ultra Wide Color. Οι περισσότεροι οικιακοί χρήστες χρησιμοποιούν την οθόνη τους τόσο για παραγωγική εργασία όσο και για ψυχαγωγία– και η καινούργια 24 ιντσών οθόνη προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα και στα . Δείχνει όμορφα σε κάθε χώρο του σπιτιού ή πάνω στο γραφείο, ενώ προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης χάρη στην αναπαραγωγή των χρωμάτων που είναι πιο ρεαλιστική από ποτέ.”

Η νέα οθόνη μπορεί σίγουρα να περηφανεύεται για την κομψή της εμφάνιση. Ανήκοντας στη σειρά Moda design, η ιδιαίτερα λεπτή οθόνη έχει πλευρά πάχους μόλις 5,2 χιλ. Ο λιτός σχεδιασμός συμπληρώνεται με το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο καθώς το εξωτερικό πλαίσιο στις τρεις πλευρές δεν ξεπερνά τα 2,5χιλ. Ο σχεδόν χωρίς πλαίσιο σχεδιασμός της νέας 245C7QJSB δεν ενισχύει απλώς την εμφάνισή της, αλλά προσφέρει μια πολύ καλή επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν την ψυχαγωγία δίνοντας στα βίντεο και τις εικόνες περισσότερο χώρο, ενώ είναι ιδανική για το στήσιμο πολλαπλών οθονών.

Η τεχνολογία Ultra Wide Color της νέας 24 ιντσών οθόνης προσφέρει ευρύτερη γκάμα χρωμάτων για ακόμα πιο λαμπερή , με πιο φυσικά πράσινα, πιο έντονα κόκκινα και βαθύτερα μπλε χρώματα, δίνοντας ζωντάνια στην ψυχαγωγία, τις εικόνες και την παραγωγικότητα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία πετυχαίνει αυτό το αποτέλεσμα κυρίως μέσω βελτιώσεων του hardware, παρά μέσω προσαρμογών και ρυθμίσεων στο λογισμικό. Το ίδιο το panel βασίζεται σε IPS τεχνολογία, υποστηρίζοντας επιπλέον ευρείες γωνίες θέασης των 178 μοιρών.

Η 1920 x 1080 Full HD ανάλυση της οθόνης Philips 245C7QJSB C-Line προσφέρει με συνέπεια τη σαφήνεια της λεπτομέρειας και απίστευτη αντίθεση για να συμπληρώσει την ακρίβεια των χρωμάτων και την ευρεία γκάμα της τεχνολογίας Ultra Wide Color. Η τεχνολογία Flicker-Free (που ρυθμίζει τη φωτεινότητα για πιο σταθερή εικόνα), το SmartContrast και το SmartImage που προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις ανάλογα το περιεχόμενο που απεικονίζεται, συνεργάζονται για να προσφέρουν ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία οικιακών πολυμέσων. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με HDMI, καθώς και με ένα DisplayPort για ταχεία μεταφορά δεδομένων.

Η νέα οθόνη Philips 245C7QJSB C-Line, με ενδεικτική λιανικής πώλησης €219, θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών το Φεβρουάριο 2017.

Philips 245C7QJSB C-Line Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Προδιαγραφές

Οθόνη Philips 245C7QJSB

Τύπος LCD panel

Τεχνολογία IPS

Τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού

W-

Μέγεθος panel

23.8 ίντσες / 60.5 εκ.

Αναλογία διαστάσεων

16:9

Βέλτιστη ανάλυση

1920 x 1200 @ 60Hz

Γωνία θέασης

178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10

Φωτεινότητα

250 cd/m²

Χρώματα οθόνης

16.7M

Χρωματική γκάμα

NTSC 101.4% (CIE1976)

Ενίσχυση εικόνας

SmartImage

Άνεση

  • Menu/OK, /Up, SmartImage/, Volume/Down, Power On/Off
  • Έλεγχος SW: SmartControl
  • Άλλες ανέσεις: Kensington lock
  • Plug and Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Συνδεσιμότητα

  • VGA (Analogue), DisplayPort 1.2, HDMI (digital, HDCP)

  • Είσοδοι σήματος: Separate Sync, Sync on Green

  • Ήχος (In/Out): Audio out

Βάση

Κλίση: -5/20 μοίρες

Βιωσιμότητα

  • Περιβαλλοντικά και Ενεργειακά Πρότυπα: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, χωρίς Υδράργυρο, χωρίς Μόλυβδο

  • Ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας: 100 %

Συμμόρφωση και πρότυπα

Ρυθμιστικές Εγκρίσεις: CE Mark, FCC Class B,
RCM, CECP, CU, SASO, KUCAS, cETLus, TUV/
ISO9241-307, EPA, WEEE, TCO certified

Cabinet

  • Μπροστινό πλαίσιο: μαύρο
  • Πίσω κάλλυμα: γκρι
  • Φινίρισμα: glossy

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).