Huawei P10 και P10 Plus το Μάρτιο στην Ελλάδα

η Huawei ανακοίνωσε τα επόμενα smartphones της, P10 και P10 Plus. Αν και γνωρίζαμε ήδη πάρα πολλά πράγματα πριν από τη σημερινή παρουσίαση ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα στοιχεία που απλά επιβεβαιώθηκαν από τη Huawei.

Η Huawei δήλωσε ότι τα P10 και P10 Plus smartphones θα κυκλοφορήσουν το Μάρτιο στις παρακάτω χώρες: Αυστραλία, Αυστρία, Χιλή, Κίνα, Κολομβία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Περού, Φιλιππίνες, Πολωνία, , Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, και Βιετνάμ.Huawei P10 and P10 Plus

Η P10 Huawei (64GB) θα πουλήσει κυκλοφορήσει στην αγορά για €650, ενώ το Huawei P10 Plus σε 64GB και 128GB θα κοστίζει €700 και €800, αντίστοιχα. Ένα μοντέλο με 6GB RAM θα είναι διαθέσιμη στην Κίνα, αλλά είναι σαφές αν η Huawei το κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες.

Το Huawei P10 μοιάζει με το προηγούμενο μοντέλο P9, καθώς διαθέτει μια οθόνη HD (1080p)5.1 ιντσών προστατευμένη με επίστρωση από γυαλί Corning Gorilla Glass 5. Το P10 Plus έρχεται με μια μεγαλύτερη οθόνη 5.5 ιντσών που υποστηρίζει Quad HD (2560×1440 ).

Οι συσκευές της Huawei τρέχουν με τον επεξεργαστή της εταιρείας Kirin 960, που αποτελείται από οκτώ πυρήνες και μια μονάδα επεξεργασίας γραφικών Mali-G71 MP8. Το P10 έρχεται με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο και το αλλά το P10 Plus θα διαθέτει 4GB RAM και 64GB ή 128GB εσωτερικής μνήμης. Και τα δύο τηλέφωνα θα διαθέτουν υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση χωρητικότητας.

Και οι δύο συσκευές διαθέτουν διπλή κάμερα με φακούς Leica: 12MP color + 20MP monochrome. Επίσης, και οι δύο θα διαθέτουν κάμερες στο μπροστινό μέρος με φακό Leica.

Το λειτουργικό τους σύστημα θα είναι το Android 7.0 Nougat με Emotion UI 5.1. Μια άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία αποκαλύφθηκε από την Huawei είναι ότι το P10 Plus είναι το πρώτο smartphone 4.5g LTE παγκοσμίως.

Το Huawei P10 θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία των 3.200 mAh με Huawei Super Charge, ενώ το P10 Plus έρχεται με μια μεγαλύτερη στα 3.750 mAh και την ίδια τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).