Windows 10 Creators Update ISO χωρίς τηλεμετρία & bloatware

Εάν είστε ένας από αυτούς που δεν τους αρέσει η ιδέα να έχουν ένα σύστημα με την τηλεμετρία της όπως τα Windows 10 ή δεν σας αρέσουν χαρακτηριστικά όπως το πρόγραμμα περιήγησης Edge και το Cortana, παρακάτω θα βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει.

Μια νέα ανεπίσημη έκδοση του Windows 10 Creators Update που ονομάζεται Bloatware Free Edition κυκλοφορεί σαν μια εικόνα ISO και σας δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης μιας light έκδοσης του Windows 10 που δεν περιέχει την πλειοψηφία των προεγκατεστημένων εφαρμογών και λειτουργιών, όπως το Cortana, τον Microsoft Edge, τον Internet Explorer, και το Windows Defender, το οποίο είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή προστασίας από ιούς που προσφέρει η .Windows 10

Επιπλέον, αυτή η ανεπίσημη έκδοση συμπεριλαμβάνει επίσης ένα σύνολο λειτουργιών που δεν είναι διαθέσιμες στα Windows 10 από προεπιλογή, όπως το DirectX 9, το .NET 3.5 και το Windows 7 , το οποίο έχει αντικατασταθεί από μια καθολική εφαρμογή στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Αυτή η έκδοση των Windows 10 έρχεται σε ένα αρχείο ISO και μπορείτε να την εγκαταστήσετε όπως οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα απλά εγγράφοντάς το σε ένα δίσκο ή δημιουργώντας ένα USB εγκατάστασης.

Πριν κατεβάσετε και εγκαταστήσετε αυτή την έκδοση των Windows, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

1. Δεν δημιουργήθηκε από τη Microsoft, αλλά από έναν χρήστη που το δημοσίευσε στο NotebookReview forum. Αυτό σημαίνει ότι είναι ανεπίσημη έκδοση και δεν θα έχετε καμία υποστήριξη από την Microsoft αν κάτι πάει στραβά.

2. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Microsoft δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένη με αυτή την bloaware free έκδοση, ειδικά επειδή αφαιρεί μερικά βασικά στοιχεία των Windοws 10, όπως το τηλεμετρικό σύστημα και το Cortana. Η τηλεμετρία είναι απαραίτητη για την περαιτέρω βελτίωση του Windows 10, την επιδιόρθωση ζητημάτων και όχι μόνο.

3. Αυτό το του Windοws 10 χρειάζεται ένα γνήσιο κλειδί, για να ενεργοποιηθεί.

4. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε με δική σας ευθύνη.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ανεπίσημη έκδοση των Windοws 10 από το NotebookReview forum

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 285 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).